Amvrosia

Omdömen om Amvrosia

2012-04-10

Två som kommer tillbaks

Första gången

Fint upplagd väl tillagad mat
Bra service trevlig personal

2012-03-24

Kan ha varit en dålig dag för personalen men det blev inte många rätt denna kvällen. Personalen förde ingen anteckning på beställningarna så in kommer 3 tallrikar med fel kött, dom tas tillbaka och köttet byts ut men resulterar i att potatisen på tallriken har hunnit svalna avsevärt, fick alltså inga nya tallrikar utan de fick ligga framme i väntan på nya köttet. Sen hittar vi hårstrån i maten och även detta lämnas tillbaka. Sen är det dessert time och här blir det fel med något så enkelt som en kopp te. Det hela kan sammanfattas med att man inte får det man beställer. Tyckte inte att bemötandet var det bästa i såna här situationer, ingen kompensation eller ursäkt bara en massa bortförklaringar hit och dit. Man kände sig besvärlig och i vägen som om det inträffade vore vårt fel. Väldigt synd pga av fint läge, fin restaurang men hit lär vi nog inte komma fler gånger.

2011-10-08

Bäst i stan

2011-02-14

Dan

Stammis

Stadens bästa restaurang helt klart, bra priser, trevlig personal, bra service och inte minst, underbar mat! Man kan få både vegetariskt och barnportioner om så önskas!

Nöje och kultur
R1000059;Catering