Omdömen om Sanei Tandvårdsteam
2011-09-28
Enastående bemötande, respektfulla, oerhört skickliga.
2011-09-16
Anders
Gött! Äntligen har man hittat en tandläkare som man trivs med. Glad, skicklig, varsam och serviceinriktad. Jättenöjd med framtänderna. Ett starkt rekommenderat team, speciellt till tandvårdsrädda som kräver extra omhändertagande och förståelse! Jag vet redan nu att min fru skall boka tid hos er i kommande vecka. / "Nöjd Patient"
2011-07-14
Underbart
Fantastisk förståelse för min tandläkarskräck.
ödmjuka, omhändertagna medarbetare. Mycket proffisionell tandläkare med team som jobbar med hög prestation där ingenting är omöjligt.
Min dröm om fina friska tänder har blivit sann!
2009-05-07
nöjd patie
Kan inte bli betre trevlig duktig och otroligt hjälpsamm,man känner sig trygg .
Jag är jättenöjd Tack
2009-05-06
Väldig dukti,trevlig professionelt tandläkare.
Nu är det nästan ruligt att gå till tandläkare.
2008-12-29
Ett stort tack för ett proffessionellt omhändertagande! Jag är jättenöjd och vill varmt rekommendera tandläkare Nima Sanei till andra patienter!
"tacksam patient"
2008-03-12
"Tacksam"
Jag måste säga att jag är oerhört imponerad av Nima Sanei´s insats och kompetens. En tandläkare som jobbar helhjälrtat och individanpassat. Övrig personal får också ett högt betyg för all omtanke jag har fått under mina långa behandling..
Har haft tandläkarskräck i hela mitt vuxna liv. Det räcker att du väljer fel tandläkare en gång. Men nu är jag inte längre lika rädd. Sanei tandvårdsteam rekommenderas varmt. Dom är trevliga, professionella och skickliga (och frikostiga med bedövning).