SAAB EXPERTEN

Omdömen om SAAB EXPERTEN

2012-05-02

Erik

Ärlig service!

Ger alltid bästa service. Gör det som behövs och gör inga extragrejer för att få extra betalt. Vi har reparerat våra SAABar med utmärkt resultat i många år. Man kan vara säker på att de inte inte tar betalt i onödan. När den äldsta bilen gått sönder har de till och med kollat efter bra reservdelar på skroten istället för att sätta in något splitternytt som skulle hålla långt längre än bilen.

Har nu en Peugeot som de fick serva. Hade en lång lista från märkesverkstaden som de tyckte borde fixas. SAAB-experten sänkte priset på offerten med ca 20% och konstaterade att flera saker inte alls behövde göras.

2011-11-22

Anders Svensson

Akut

Kom till Saab experten en fred precis när dom skulle stänga med en trasig drivaxel, men dom tog in bilen o fixade den medans jag väntade så jag kunde fortsätta till Sundsvall, Önskar jag hade en sån verkstad i sundsvall
Underbara killar

2011-08-23

Anders

Bra service och kunnig personal. Gjorde sitt allra yttersta för att vår bil skulle bli juste. Sen var de billiga också!

2010-01-14

SAAB forever

Höga priser!

Brukar aldrig vara missnöjd med utfört arbete hos SAABexperten. Men vad har hänt med priserna? Fick besked att en mellanservice skulle kosta 2000:-. På SAAB (Biva) tog man 1400:-!!

Bil, båt och motor
R1000605;Bilreparationer