AnnalisaFoto AB

Omdömen om AnnalisaFoto AB

2012-03-19

Julia

Studerande

Fantastiskt bemötande och fina CV-bilder! Tusen tack för hjälpen.

2012-01-31

Konsult

Tack för att ni fick mig att slappna av och känna mig mig bekväm när ni fotade. Det var trevligt och positivt att anlita er!

2012-01-24

Oskar Colorcase

Säljare

Tack för professionell hjälp!
Trevligt bemötande, snabb service och grym kvalité till bra pris.
Supernöjd, rekommenderar varmt!

2011-11-22

Gemal

Tyvärr en attityd..

De fick en att kännas som det var en tjänst de gjorde en när man betalade för jobbet. Bilderna var hyfsade men attityden var usel!! Kanske dags att fundera på om de jobbar för sig själva eller sina betalande kunder??

Svar från AnnalisaFoto AB
2012-01-24

Denna kund finns ej utan är någon konkurrent som vill sabotera.

2010-04-28

Gerd i Grimsås

Härliga foton på mitt barnbarn!

Min svärdotter och jag var och fotograferade Tuva-Li (4 1/2 mnd) hos dessa underbara människor och fick sååå många fina foton ! Ända "problemet" var att man fick beslutsångest när man skulle välja bilder, då det var sååå många bra foton att välja på ! Snart ska jag ta med min dotter och mina andra barnbarn ner till Göteborg och ta foton på dom också ! (Det blir 25 mil t.o.r)Tack så mycket för fina foton !

2009-12-22

Johan & Jessica

Bröllopsbilder

Vårt underbara sommarbröllop förevigades genom fantastiska bilder (tagna vid stranden, vid en sjö, en varm junidag:-) Dagen var underbar och med våra fina bilder förlängs den härliga känslan varje gång vi ser på dessa foton. Vi har fått så många positiva reaktioner om våra bilder, och vi rekommenderar varmt att anlita Anna och Lisa// Kram Johan och Jessica

Nöje och kultur
R1000141;Fotografer