Ebbas Skafferi AB

Kategori: Caféer

Omdömen om Ebbas Skafferi AB

2012-05-23

Bästa stället

Galet mkt mat för pengarna. Åt igår för 69kr en stor lunch. Kan inte få bättre. Massor att välja på. Jag sitter här nu och pluggar och surfar gratis på deras Wi-Fi. :)

2012-03-20

Patrik W Patrik W

Inte alls bra

Beställde toast. In kom två vanliga formfranska ns lite kort imellan. För det betalade vi ca 60 kr stycket.... För dyrt och för dålig kvalitet på maten.

2012-03-12

Generellt dåligt

Jag har tidigare ätit på Ebbas och tyckt det varit helt ok men nu när jag var där i helgen var det under all förväntan. Personalen verkade mest irriterad över att de hade gäster. Vi beställde frukostbuffén som var riktigt dålig, för 99 kr fick man tråkigt bröd med några få tillbehör, alldeles för löskokta ägg och stela pannkakor med skolmatsalssylt och en te/kaffe. Tråkigt när man på Lundia kan få en riktigt bra brunch på söndagar för 50 kr mer.

2011-11-09

Dyrt och dåligt!

Beställde en macka med getost, valnötter och honung fick en liten klick honung, en liten bit ost och två valnötter i två toastbröd. Smaklöst och dyrt!

2011-07-22

Melinni

Dåligt utbud!

Jättetrevlig personal och fin gård på sommaren. Dock hemskt dyrt och fruktansvärt dåligt utbud! Hur kan ett kafé år 2011 inte ha smoothies?! De behöver få in lite mer spännande grejer än torra ostmackor och vanligt kaffe tycker jag.

2010-10-03

Marianne

Njä

Nej det här var ingen hit. Tanken är god, men man får en känsla av att personalen inte riktigt gillar sitt jobb. Lite märkligt bemötande.

Svar från Ebbas Skafferi AB
2011-04-20

Jag håller med dig, som ägare, under den hösten som varit. Men idag är det ny meny, ny glad arbetskraft, ny inredning och samma goda atmosfär som det varit tidigare. Hoppas du ger det en ny chans :)

Restaurnager, caféer och Pubar
R1000680;Caféer