Omdömen om Hermibil AB
2011-08-10
Fick en tvåa på besiktiningen pga att handbromsen tog dåligt på höger bakhjul. Totalsumman blev 7000 kr!! Är inte speciellt kunnig på bilar men när de tom bytte bakhjulslagret känns det som att de gjorde onödigt mycket arbete. Kommer aldrig att lämna in en bil på service eller köpa en bil av dem i framtiden!
2010-08-22
Olle
Efter några service-besök på verkstaden är min uppfattning att de har lärt sig hitta genvägarna vid servicen; de byter i stort olja och filter, hoppar över resten och tar dessutom mycket bra betalt. Det sitter ofta 3-4 man och knappar på datorer vid servicedisken + någon som bara bokar tider så man förstår att det måste kosta. Nä, det blir nog ingen mer Ford från Hermi och det beror på verkstaden!
2009-06-01
H.G
Köpte min Ford i början av året, av Tomas och jag är jättenöjd. Trevligt bemött och supernöjd med köpet.
2009-04-03
Bosse S
Jag köpte min första Ford hos Tomasi augusti 08, en mycket trevlig och sympatisk kille. Mycket nöjd med servicen och hans information
2008-11-11
Nöjd Kund
Har köpt 7 bilar från Hermibil AB och måste säga att det är roligt att handla där alla säljare spexa och skoja med kunderna samtidigt som dom är seriösa och det märks att dom trivs där då alla säljare har arbetat där väldigt länge Tack för att ni finns!!
2008-11-03
danhild
Ligger i ett bra prisintervall för att vara en märkesverkstad. Killarna kan vara lite väl snabba att upptäcka ytterligare felaktigheter på bilen och beställa hem delar från kontoret i Sölvesborg innan de frågat ägaren till fordonet. Dock helt outstanding på försäkringsfrågor, delarna kommer som skott och innan man hinner säga försäkringsman är allt fixat.
2008-06-11
K Estrin
Vänder mig till Hermibil Växjö för att beställa en del till min Windstar som jag fått ta reda på helt själv då Hermibil inte kunnat hjälpa till. Delen kostar vid beställning 291 kr inkl moms. Men vid avhämtning kostar den 340 kr. Vid påpekande om prisförändringen rycker de bara på axlarna o menar att det kan bli så när man skriver in en sak i lagret under nytt artikelnr. Ingenting om detta "fenomen" sas vid beställningen. När ett pris uppgivits ska väl det ändå gälla?
Hade nyligen min Focus på Hermi för en enkel feslökning i elsystemet, i princip ohm-mätning. De klarade inte av det men ville byta en komponent för 4000:-. Jag fick själv laga felet, det var en kabel som hade lossnat.