MQ

2009-06-13

E G

Dålig service

(Omdömet avser MQ)
Personalen verkar inte ett dugg intresserade av att sälja. Titta själv var expeditens råd.

2009-01-31

ML

Super

(Omdömet avser MQ)
Du känner dig alltid välkommen när du besöker MQ. Kunnig personal. Finns inga problem bara möjligheter.

2008-11-16

Välklädd

Övertygande på ett bra sätt

(Omdömet avser MQ)
Jag gillar MQ i Haninge och har handlat där flera gånger. Det är tack vare personalen, som har väldigt hög servicekänsla och till exempel uppmärksammar dig när du stiger in. De är även duktiga på att fråga dig vad du vill ha, så att du får kläderna eller looken som du letar efter. Sedan är ju kläderna också väldigt snygga. MQ övertygar! De får dig att köpa kläderna som du behöver.

2008-11-11

kikki

trevligaste hjälpsamma säljarna

(Omdömet avser MQ)
På denna butik blir du otroligt trevligt bemött, de hjälper dig lika glatt oavsett du ska köpa, lämna tillbaka, klaga, eller reklamera saker. De försöker alltid få kunden nöjd och gör allt för att hjälpa dig. Tipsar även om andra butiker om det är något dem inte har. Hjälper dig i omklädningsrummet men är ändå inte för "på". Runt Stureplan kan man annars känna att har man inte "rätt" kläder så blir man bemött därefter i butiken. MQ i Sturegallerian behandlar alla kunder lika och med väldigt hög klass!

2008-11-11

Helle

Alltid rätt

(Omdömet avser MQ)
Om stil och kvalite får råda, väljer jag MQ som står för båda. I Jakobsberg har de alltid trevlig personal, och jag går alltid ut därifrån nöjd.

2008-05-18

Byxlös

Underbar personal!

(Omdömet avser MQ)
Tror ingen tror på mig när jag kan berätta att mina byxor i en olyckshändelse sprack på jobbet... Jag sprang till MQ precis bredvid och fann två extremt hjälpsamma tjejer som hjälpte mig hitta ett par både skitsnygga och jättesköna byxor... Underbar service och klart bästa utbudet. Ett måste för klädintresserade!

2007-06-22

Modefreaks titta hit!

Mq är helt klart närmsta bästa mode affär! De har kläder från alla "innemärken" som J.Lindeberg, Fred Perry, Levi's, Ben Sherman osv. Utbudet är stort och priserna är inte till för folk med förmögenheter! I Mq's sortiment finns bland annat också det billiga märket Emilio som gör fantastiskt snygga kläder och om man vill vara stilig så gör Bläck, Sthlm och Atlas Design sitt jobb! Mq har ofta riktigt saftiga erbjudanden och reapriser. Helt klart värt att titta inom om och ge det en chans. Kommer inte ångras!

Shopping, butiker
R1000983;Kläder - Detaljister