Omdömen om Ellen Choklad
2011-10-10
Cecilia
Lisa inspirerar till ett mer njutbart chokladätande och till rättvis handel. Fantastisk choklad i sortimentet!
2011-09-28
Agne Grew
Ellens praliner blev något av kvällens Clou på just Ellens 70-årsfest i Flekkefjord i fredags. Exellent service och fin ide' med postorderpresent. Tack Lisa.
2011-09-28
Katrin ekholmolson
Hej beställde ett paket till min underbara vän på hennes 50 års dag och det var mycket uppskattat tack snälla lisa för detta
2011-01-12
David Johansson
Tackar för din otroligt goda choklad! Kaffelikörkulorna var helt klart mina favoriter! :)
2010-11-03
Monika J
Vill du skicka god choklad (i dubbelbermärkelse)? Vänd dig till Ellenchoklad - enkelt att beställa & betala och kommunikationen med Lisa är toppen! Mottagaren blir glatt överraskad och ekoreko-choklad är en vettig form av godsak för oss alla.
2010-05-23
Johanna
Gott för både magen och själen! Helt fantastisk service av Lisa som äger butiken. Rekommenderas varmt!
2010-02-12
Andreas
Mycket trevlig och sympatisk tjej Lisa. Snabb och omtänksam leverans. Har handlat flera gånger och kommer fortsätta
2010-02-03
Katarina
Ett glatt och bra bemötande får man här, ja och självklart sitt underbara choklad i en väldigt snabb ,leverans, kommer att handla här fler gånger!
2009-03-13
God choklad och jättetrevligt bemötande. TOPPEN
2008-11-14
Ellen Choklad är underbart! Trevlig ägare och helt sjukt god choklad. Toppen!
2008-06-05
Åsa Olsson
Vi anlitade Lisa för att berätta om choklad och få provsmaka en kväll. Arrangemanget gjorde vi genom Intresseföreningen Värmland, kvinnligt nätverk. Mycket lyckat och gott och bra priser på choklad så att man kunde köpa med hem eller som presenter.
2007-12-22
Jalapeno!!
Arbetskamraterna 10 st. samlades för att göra något trevligt.Vi ordnade en provning med Ellen Choklad. Vi hade en god,mysig och informativ kväll. Nu vet jag vad jag skall titta efter när jag köper choklad och jag fann min absoluta favorit Jalapeno 77%, märkligt för en fd. Marabou mjölkchoklad ätare som jag. Fick dessutom veta att det är nyttigt med chokladbönan. Jag tror jag fått igång förbränningen på detta ha ha!! Samla ett gäng och låt er inspireras, från en numera chokladätare med "vuxen smak".
2007-12-12
Birgitta
Skulle skicka en present till en god vän.Ingenting tycktes vara omöjligt för Ellen Choklad för att få fram chokladpaketet i tid. Tack för vänligt bemötande och superservice!
2007-10-29
Åse
Roligt att få prova olika sorter med lika %halt.Förut fanns det bara mörk choklad för mig, nu vet jag att de smakar olika! Även intressant med info om chokladen kravmärkt!
2007-10-21
Ulla
Har på senare tid börjat gilla mörk choklad.Har introducerat "Ellen" i familjen och nu tycker vi alla att det smakar gÖrgÖtt.Tyvärr tar den slut alldeles för fort. Att chokladen är fairtradestämplad gör ju inte saken sämre. Trevligt bemötande i butiken uppskattas alltid.
2007-10-12
hopeless
Jag har alltid tyckt att choklad är gott, men nu vet jag att det är himmelskt gott. Hela familjen bara njöt och mådde kalas när man åt denna goda choklad. Denna choklad var i en annan division mot en vanlig chokladkaka. Underbart gott
2007-09-15
Lars
Ett brett sortiment god choklad... Dessutom ett trevligt bemötande. Kan det bli bättre Har även skickat chokladpost till vänner och bekanta runt om i Sverige. En tjänst som kan rekomenderas.
2007-08-20
Gunn
Så himla gott med många eko-odlade sorter. Goa praliner oxå!
2007-08-09
Jättegod, trevligt förpackat och en underbar överraskning att få i brevlådan. Skickade ett chokladpaket till min mor och till svärmor på deras födelsedagar. Det blev väldigt uppskattad. Har själv mumsat på den mycket goda chokladen... man vill gärna ha mer....
2007-07-11
Solan
Ibland är det skönt att bara va, och bli "go o gla" av nåt från Ellens choklad.
2007-07-10
Torgunn
När jag vill unna mig, min familj eller mina vänner något alldeles extra och GOTT, passar Ellen choklad ypperligt. Choklad med posten!Extra överraskande !!!!!!
2007-07-09
Birgitta
Tänk att få äta underbar choklad med gott samvete! Toppen på alla sätt!
2007-07-05
Eva
Jättemumsig, ekologisk, snyggt förpackad choklad och supertrevlig säljare
2007-07-04
Emma
God choklad och schysst producerad. Perfekt present!
2007-06-15
Sonja
Fick vældigt bra service från Ellen Choklad och var vældigt nøjd med min leverans av ekologisk och rættvisemærkt choklad. Kan starkt rekommendera føretaget!! Trevligt att se att någon væljer att specialisera sig på ett miljøvænligt vis! Min avskedsgåva till mina føre-detta arbetskollegor blev en succé!
Väldigt mysig chokladprovning, med många olika smakupplevelser! Jättegod choklad som bra att ge bort som present eller julklapp! Tack Lisa!