ELDIREKT.se

Omdömen om ELDIREKT.se

2011-11-24

Anders

Privat

Bra sortiment, superbra priser, snabb leverans och jättebra service när en vara var defekt. Byttes direkt utan tjafs och kostnad för mig!
Rekommenderas starkt!

Hej Anders!
Vi är verkligen glada för ditt omdöme och att du är nöjd i ärendet trots att du fick en produkt som inte uppfyllde vad man förväntar sig.
Kundservice på ELDIREKT.se

2011-07-24

Daniel

Mycket bra sajt! Tredje gången jag handlar från Eldirekt nu. Har alltid varit nöjd! Rekommenderar varmt!

Hej Daniel!
Stort tack för dina beställningar. Hör gärna av dig så skickar vi en liten gåva som tack för för ett omdöme vi gillar och strävar efter
/kundservice på ELDIREKT.se

2011-05-12

Johan

Fantastisk service

Gjorde fel i min beställning och var tvungen att ändra i efterhand. Lätt att få kontakt och mycket bra service. Ingen försening och justerade på eget bevåg ner priset. Ringde upp för att bekräfta.

Hej Johan!
Vi vill verkligen hålla hög service och vi blir extra glada när vi läser att det fungerar.

Hör av gärna av dig i framtiden!

2011-05-06

nitha

Superduper!

Plockade fram varan jag så gärna ville ha.Fick så bra kontakt via mail.Fick de 4 sista som fans att uppbringa. Service!

2011-04-05

Jens L ¤8772

Enkelt, smidigt och bra pris.

Rekomenderar starkt eldirekt.se. Bra utbud och de tre gångerna jag anlitat dem som leverentör har det gått kanon. Snabbt och smidigt samt blivit uppringd direkt av eldirekt då det varit frågor i min beställning eller då någon vara varit tillfälligt slut. Inga överraskninga här inte...

2011-04-04

Peter

Snabb leverans

Gick otroligt fort att få varorna.
La ordern sent på torsdagskvällen och hämtade varorna idag måndag. Ordernummer 8724
Kan varmt rekomendera detta bolag.

2011-03-15

David

smidigt

Beställt två gånger, tredje nu. Snabb leverans.

Förra gången saknades en brytare. Jag ringde ett samtal. Det var konstigt sa dom för det står att vi packat den till dig. Den var inte med ipaketet sa jag. Okej, vi skickar en ny sa eldirekt. Nästa dag kom den i brevlådan. Ett par dagar senare när jag plockade iordning hittade jag en paketavi som visade sig höra till ett extra litet paket med den saknade brytaren. Jag hade alltså redan fått brytaren innan den stora försändelsen kom men inte hämtat ut den. Det var alltså mitt fel. Plus till Eldirekt för att dom skickade en ny fastän de inte hadegjort nåt fel.

2011-02-24

MD

Så bra som det ska vara !

Andra bolag borde skämmas och lära sig av Eldirekt hur man får nöjda kunder. Hög kvalité på service, leveranser och produkter till et oslagbart pris. Ser fram emot att få min order 8381 imorgon som jag just beställde.

2011-02-16

Peter

Snabbt smidigt och superbra service!

Beställde hem lite Eljo Trend artiklar (order #8258), kom efter att jag lagt själva ordern med direktbetalning på att jag även behövde en dragfjäder 20m. Skickade ett mail och blev uppringd bara någon minut därefter, det gick utmärkt att lägga till det i ordern (fick doch en 25m fjäder för samma pris) och betala fjädern mot postförskott (utan extra avgifter). Fick prylarna med posten redan nästa dag. Tack för trevligt bemötande, bra service och snabb leverans med rätt grejjer!

2010-12-01

Mycket bra service!

Beställde en oljefylld radiator. Jag insåg några dagar senare att jag beställt fel radiator! (240V skulle vara 400V). Jag mailar in på söndag kväll och får svar på måndag morgon klocka 08.25 att de löst det och kommer leverera den produkt jag vill ha dagen efter! Mycket proffsigt.

2010-05-11

Johan

Skandal!!

Beställde material till en ö i Göteborgs skärgård, till vilken det går fraktbåt för sådana ändamål. Eldirekt informerade mig via telefon att de helt sonika väljer att inte leverera min beställning eftersom det är "för besvärligt" för deras chaufför att leverera det till given adress i hamnen i Göteborg, från vilken fraktbåten avgår! Har aldrig någonsin varit med om sämre service och tänker ALDRIG handla av Eldirekt igen!!!

2010-12-13

Att få ett sådant svar från oss på ELDIREKT.se känns inte igen.
Då vi inte har egna chaufförer lägger vi oss inte i var i landet man bor eller var man vill ha sina produkter levererade.
Samtliga våra leveranser sker av Posten och det är möjligt att samtalet har kommit från dem.
De gånger vi kontaktar kunden gällande adresser är endast om man uppgivit fel adress tex.

Ser gärna att du hör av dig till oss så vi kan reda ut vad som har skett i ärendet.

I tjänsten
Johan Norman
Direktnummer 040-251405
johan.norman@eldirekt.se

2009-12-08

HB

Fantastiska!

Helt fantastiskt vänliga som genast utan diskussion byter ut min felaktiga timer.

R1000736;Elartiklar - Detaljister