Kategori: Musikinstrument, -tillbehör - Detaljister Musikinstrument, -tillbehör - Reparationer
Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsidaOmdömen om Gottfrid Johansson Musikinstrumenthandel AB
2009-03-15
Jularbo
Har allt och vet allt om dragspel. Köpte ett begagnat hagströms, mkt nöjd. Härligt läge i tunnelbaneplan, fin kontrast med kaklet och stränginstrumenten i skyltfönstret.
2007-08-21
Rita
Hjälpsamma och engagerade i en nybörjares beslutsångest.
2007-05-22
B.Österman
Fem ***** Är kunniga, tillmötesgående och tar ansvar för vad de säljer om något inte motsvarar vad jag förväntar mig av deras rekomendation. Har ett gott utbud av produkter med olika prisklasser för att passa var och ens plånbok. Är även bemannade för att klara kundtoppar vilket gör att man föredrar att ta sig dit istället för att besöka mer närliggande musikhandlare
2007-02-19
Tillmötesgående, trevlig och engagerad personal.
2006-07-22
inte mycket att se för stråkar
2006-06-21
Det är ett rent nöje att handla i denna butik!
2006-05-23
Merri
1:a ggn jag kom till Gottes så märkte jag att denna affär var inte som de andra.
Personalen var mycket kunnig och servicen på topp! Sortimentet var mycket trevligt då du kan hitta saker här som inte finns i alla andra musikaffärer!
Go for it Gootte!
/Merri
Det märks att personalen gillar att jobba med musikinstrument och kunder över hela skalan. Trevligt och pricksäkert bemötande.