Omdömen om Huddingehallen
2009-03-27
T
Bästa passen med många bra tider att träna på, inkl bad, mycket bra pris för ett årskort samt parkering precis utanför!
2009-03-24
FY
Otrevlig personal
Orimliga regler = töntiga som personalen på plats hittar på
Ofräscht
2008-02-23
Lången
Bra simhall, gäller bara att känna till tiderna när det är bäst och simma. 1 25 meters bassäng, 8 bannor. 1 hoppbassäng 3 m djup med en 1 meters svikt. Lekland för dom små, samt vattenrusch. Och en undervissningsbassäng för dom mindre. Härlig bubbelpool och ett underskattat gym. Inget gym man går till för konditionsmaskinernas skull. Finns få ! men för oss som vill träna med fria vikter och maskiner så det uttmärkt. Helt klart värt ett besök ! Bra priser, 40 kr bad vuxen barn mellan 7-18, 15 kr. Gym, sol och gruppträning 50 kr.
2008-01-22
Pia
Hallen erbjuder all motion och styrketräning man behöver och har personal som verkar trivas bra.
2007-03-23
eva
Super tack för ett trevligt besök. Vänlig, hjälpsam personal. Fint äventyrsbad som barnen ÄLSKADE! Billigaste badet i stan? 40 kr / vuxen, barn under 7 gratis. Vi kommer att bli stammisar!
2007-01-02
lisa
jag tycker också att det är kallt i vattnet men i poolerna som är för barn under 8 år är det JÄTTEvarmt!
2006-12-22
Jag är så nöjd med Huddingehallen. De utvecklas hela tiden, det finns äventyrsbad för små barn, omklädningsrummet på damernas är som att komma till en spa anläggning.
Gymmet utvecklas hela tiden, nu bygger de om igen , allt för att förbättra för oss gäster. Bubbelpoolen är suverän. Priserna är bra. Personalen är serviceminded och super trevliga. Till er alla : besök Huddingehallen
2006-10-29
Liselott
I Huddingehallen är vattnet ganska kallt, därför får den bara 4 stjärnor. Jag tycker att det borde vara mer bassänger, minst 2 till. En gång kom det en kille in till tjejernas omklädnings rum. Killen som kom in sa att han jobbade där, och skulle bara titta till rören, sa HAN. Detta tycker jag är väldigt chockerande. Tack!!!!!
Fantastisk gruppträningslokal, stor och nyrenoverad.
Mycket material vilket också gör så att många kunder kan vara där.
Stort omklädningsrum uppe vid simhallen och mycket trevlig personal!
Dessutom är det billigt. Rekommenderas!!!