Omdömen om Phatcharees Thai Take Away
2012-03-16
Väldigt god mat!
Har dock råkat ut för att få fel saker med mig hem ett antal gånger... Fick heeelt fel mat en gång, och fått vanlig sötsur sås när det ska vara jordnötssås. Annars är det mycket gott och fin (men liten) lokal.
2012-02-14
Nödj
Underbart ställe! Trevlig personal, riktigt god mat, en bra meny och riktigt gott vad man än beställer. Det centrala läget gör det bara ännu bättre. Kanske ett litet minus att det inte är öppet på söndagar och måndagar. men det får man väll ta!
2012-01-19
Fredrik
Grattis till nya lokalen, maten bra som vanligt. Mycket trevligt bemötande.
2011-11-22
Ann-Christin Andersson
Är inte barnfamiljer välkomna? Jag vill INTE ställa en barnvagn med ett sovande barn ute på gatan. Blev väligt besviken, kände mig inte alls välkommen.
2011-11-04
Minst en gång i veckan, sataysåsen "jordnötssåsen" är fantastisk. dottern är ett plus för hela personalen
Social och bra servering
2011-10-27
Daniel
På genomresa och första träffen på Thai och Arvika. Buffén var väl inte visuellt fantastisk men smaken på tre rätterna jag tog var däremot just det! Fantastisk alltså...!
2011-07-05
Det nya stället ligger perfekt. Bra portioner, mycket
Trevlig personal! Ge Arvika mer av detta.
2011-06-30
Älskar maten här, vi brukar äta ofta för en väldigt billig peng. Rekommenderar rödcurrygrytan till dom som gillar stark mat den är bara lovley... Min ena dotter brukar specialbeställa en kycklingwok som brukar ta lite extra tid men är värd all väntan.
2011-04-16
besviken
Jag och min sambo åt en gång och kommer aldrig göra det igen. Min sambos så kallade "sataysås" bestod av utspädd sötsur sås med lite hackade jordnötter i. Jag själv beställde nudlar med räkor. Fick vattniga smaklösa nudlar med EN ljummen räka, thats it. Dessutom tog det en evighet att få maten.
2011-01-29
Lisa
Jag är helnöjd varenda gång jag har varit där och hämtat mat. Trevlig personal, god mat och snabb service. Fördel är dock att ta av de redan färdiglagade rätterna då det annars kan ta lite tid, men urvalet av de rätterna är bra.
2011-01-22
Tog en evighet att få maten, när vi kom hem fattades en del av det vi både beställt och betalat för. Maten smakade skit... Förstår inte var de bra betygen kommer ifrån. Antingen hade de som jobbade på restaurangen en dålig dag eller så har folk i trakten jävligt låga krav. REKOMMENDERAS EJ!!!!
2011-01-22
Maten blääää priserna ok. Tyvärr fattades den sötsura såsen till de friterade räkorna. Blev lite torrt med frityrbollar och ris. Iofs ingick en halv rå lök och en skiva tomat som garnityr.
2010-06-07
Mycket god mat med högt kvalitet grönsaker och kött Mmm.. maten är upp lagat när du kommer för att hämta.en enda köket som vi har sett att en kok står och lagar mat man ser in i köket när hon logar underbara maten Mmmm.
2010-05-14
mycket fint serverat och bra portioner!
2010-05-13
Har precis mättat magen från denna pärlan av Arvikas matställen, måste då säga att alla kan få portionerna efter sin egen smak och detta har vart bland det godaste mina smaklökar fått känna. Stort utbud till perfekta priser och passar även alla ungdomar. REKOMENDERAS!
2009-12-07
Kund
Jättegod mat ingen snack om saken.
Dock känns det som om de har öppet när de vill.
Har varit många gånger man har ringt eller åkt dit när det ska vara öppet och sen är det stängt av olika anledningar.
Börjar de sköta det får de en 5:a istället
2009-08-22
Kund
God mat och mycket att välja på. Haft en dålig erfarenhet dock. Personalen lade maten fel i påsen så all sås åkte ur, men maten var god.
Så ett litet minus där dock.
2009-07-16
Mhocc
Kan inte göra annat än hålla med om de föregående inläggen. Mycket god mat, rejäla portioner och väldigt trevlig personal.
2009-05-15
johewa
Det blir ofta att jag köper lunch vid ett par tillfällen/vecka på Phatcharees Thai Take Away och varje gång känner jag mig lika mätt och belåten efteråt. Rekommenderas till alla som gillar riktigt god mat
2008-12-29
a
högst smakliga rätter från det thailändska köket. smarrigt starkt men kan säkert serveras mildare om så önskas. varma hälsningar från kalla uppsala :)
2008-12-07
otrolig god mat som jag aldrig har ätit förut varmt och gott och nyttigt och gott mmmmmmmooooooommmmmmmms
2008-06-28
B
Till det yttre ett anspråkslöst ställe i lilla Arvika. Låt dig dock inte luras då maten, som ger en äkhet av thailand, är av mycket hög klass både vad gäller smak, variation, kvailtet på råvarorna och numera även portionsstorlek. Den omfångsrika menyn har något för varje smak. Rekommenderas varmt!

Kan förvisso inte döma ut ett helt ställe baserat på en rätt, men de friterade räkorna var gummiaktiga och smaklösa, och jordnötssåsen minimal och kall. Dessutom alldeles för dyrt för den låga kvalitén. Jag blev bara illamående.