Grizzly Zoo

Kategori: Zooaffärer

Omdömen om Grizzly Zoo

2012-04-21

Lisbeth

Billigt, bra och kunnig trevlig personal

Grizzly är verkligen nummer 1 för mig! Priserna är ofta minst 30 - 100kr billigare än många andra ställen t.e.x Arken zoo. Personalen är mycket kunnig och alltid trevlig och glad. Jag kommer då aldrig gå någon annanstanns! Grizzly Sisjön är fantastisk.

2012-03-17

Tomas

Vänlig och serviceinriktad personal !

Kvalitativt sortiment på kattmat, blev rekommenderad Iams anti-hairball som jag köpte för min perser. Han har på två månader spytt en enda gång efter inköp. innan spydde han minst två gånger i veckan, av andra anit-hairball foder jag testade.

2012-02-04

Mia A

Inte bra.

Hit kommer jag aldrig mer gå och handla. ocharmig personal och extremt dyrt i förhållande till andra djurbutiker!

2011-08-08

Olof

Bra butik

Vi trivs med Grizzlybutiken o priserna är lägra t.ex kyckling korven är 2 kr billigare än butiken som vi har bara 3 kvarter från där vi bor.

2010-06-09

L

Tråkig butik.

2 stjärnor endast på grund av kunnig personal.
Butiken och utbudet är stort men inte i roligaste laget. Personalens service är efter dagsform har jag fått erfara. Priserna är högre än hos konkurrenterna.

2010-05-19

Molly

Kanon duktiga

Tycker att Grizzly är en väldigt bra djurbutik, De har det mesta som man kan behöva och inte behöva till djuren. Bra priser och först och främst väldigt trevlig och duktig personal. Blir alltid väl omhändertagen.

Sport och fritid
R1001496;Zooaffärer