vid rapportering av fabrikantskada får man insinuationer om att man vållat skadan själv. noll service samt okunnig personal i butiken.
Anmäl omdöme
Svar från Kakeldax
2012-03-01
Hej Sara!
Tråkigt att du tycker så.
Vi gjorde det vi kunde för dig. Vi ordnade med hjälp av vår leverantör ett nytt glas (duschvägg) som skickades hem till dig utan kostnad.
Det jag tror du är missnöjd över, är egentligen ersättningen som du krävde på 1500:- eftersom du inte kunde nyttja din dusch pga att rann ut vatten på hela golvet enligt dig själv. Rinner vattnet ut på hela golvet så kanske inte fallet är det bästa och då är det ett ännu större problem.
Leverantören ville inte stå för den ersättning pga att de anser att det är ett handhavande fel men skickade ändå ut en ny duschvägg kostnadsfritt. Vi framförde dina krav till leverantören så jag förstår inte varför du tycker vi har dålig service och okunnig personal. Rikta istället ditt missnöje till leverantören i så fall.
Mvh Kakeldax i Bromma
Anmäl
2010-12-22
Lizzy
Kakeldax i Bromma
Dom har byggt om butiken som nu är jättefin. Bra sortiment och mycket trevlig personal.
Hej Sara!
Tråkigt att du tycker så.
Mvh Kakeldax i Bromma