Omdömen om Baan Thai Restaurang
2011-10-19
Carl
En mycket exotisk resturang vars mat framhäver det sämsta inom oss, likväl som deras kranvattens lyster lyser likt en sol under en varm sommardag. Som erfaren vinprovare måste jag säga att dom har klass, deras lätt luftiga Chardonnay är ett perfekt avslut efter en lång dag på arbetsplatsen innan man cyklar till Floras Kulle för en afterwork drink. Jag glömde nästan, det är en brist på torra viner utan kryddor!
2011-06-04
verner bohman
Har bokat bord flera gånger,blivit lovad att få sitta vid fönsterbord.bokade flera timmar i förväg
uppgav namn och allt.när jag kom vid bokad tid
fanns det så klart ingen bokning !! så djävla
dåligt !!!! Sen verkar dom inte förstå !! Att kunna
svenska är inte heller helt fel i den Branschen
Helt Nikko enligt mig !!
2011-03-23
Marre
Det är inget fel på maten. Men jag föredrar thailändsk thaimat. Tyvärr skulle den vara på tok för kryddstark för de flesta då.
2010-06-09
Mattias
...och trots det överlever dom med ett så centralt läge. Jag tror Luleå har dålig koll på kvalité. ;)
2010-06-09
Adéle
Äter hellre på Mc Donalds. Bara att personalen är så inbicill att de går in här och låtsas vara privatpersoner och ger sin restaurang högsta betyg och lägger in ett uppenbart partiskt omdöme med överdrifter över alla gränser om hur fantastisk denna sketna restaurang skulle vara i deras ögon visar hur dålig!! (på ren svenska) restaurangen är.
2010-06-07
Mie
Det värsta bemötandet jag någonsin varit med om i restaurangväg. Beställde enligt menyn plankstek: oxfilé (mediumstekt), potatismos. Fick plankstek: torrt och segt fläskkött och billig pulvermos. När jag sedan påpekade detta blev personalen otrevlig och bråkade tills jag med tårar i ögonen gick ut därifrån, fullständigt kränkt.
Aldrig mer Baan Thai.
2008-11-21
J
Ett besök på Baan Thai lyser upp vilken trist dag som helst. Lunchbffén är oöverträfflig och alltid fräsch! Personalen är alltid trevlig och extremt service minded. Ett besök på Baan Thai brukar för mig bli en bra fortsättning på en tråkig dag eller ett underbart avslut av dagen med vänner och bekanta! Rekommenderar varmt restaurangen som den mysigaste och trevligaste i Luleå med omnejd!
2008-11-07
Tessan
Har ätit lunchbuffen ett flertal gånger, och alltid varit supernöjd. Det jag tycker är suveränt är att dom har full koll på allt som är i maten. Bra för mig som är allergiker. Jag har aldrig blivit dålig efter ett besök där, och dom gånger jag äter lunch på stan väljer jag Baan Thai 8 gånger av 10. Man får väldigt mycket mat för pengarna!!
2008-11-03
M.Lindberg
beställde en plankstek, medium stekt.. vad fick jag? en torr liten köttbit som smakade uppvärmt i micro+ alldeles så långt som möjligt från medium.. + pulvermos och hör å häpna grönsaker wokade i ssötsur oljan som är i all thai/kina mat,äcklig kombination.åt natuligtvis inte upp maten och påpekade att det var oätligt när det var dags att betala. men tror ni att personalen i kassan brydde sig? nä det var bara att slanta upp 169:- + dryck.. men dom har sett oss för sista gången iallafall.
2007-08-30
J
...ifall man mest är sugen på kinamat, men för en riktigt kulinarisk upplevelse(med finare läge) så rekommenderas Waldorf
2007-08-11
Älvsbybo
Har provat thaimat på många ställen, inget klår Baan Thai :) Värt å åka många mil bara för deras underbara mat.
2007-05-07
Hanstony
Det är ganska kryddstarkt men det vill man ju ha när man äter thailändskt !
2007-03-20
LM
Rekomenderas inte av mej. Det finns bättre mat i stan!
2007-03-19
Antz
Det ända stället som serverar ordentligt med mat för dom pengarna man betallar!
2007-01-11
riktigt bra ställe, mycket att välja mellan, brukar kolla in på deras hemsida för att tjuvkika på menyn.. sidan är svår att hitta så lämnar en liten länk efter mig..
2006-11-12
LY
Har ätit många, många gånger, både lunch, middag och har även hämtat.
Har aldrig fått några magproblem.
Mycket trevligt bemötande från personalen.
Rekommenderar restaurangen, och prova gärna deras olika rätter, för det är en smakupplevelse.
2006-10-28
Moi
Ibland jättebra, ibland undrar man varför man gick dit så väldigt ojämnt med andra ord. Men för det mesta så är det en helt okej restaurang.
2006-07-23
AJ
Har haft dåliga och bra upplevelser på Baan Thai. Första gången jag åt där var riktigt bra, maten var god och allt. Andra gången var inte av det trevligare slaget. Skillnaden var att jag åt middag där första gången och andra gången åt jag från lunchbuffén. Spydde som fan och hade ont i magen i 2 dagar så jag knappt kunde röra mig. Tolka det som ni vill, men jag tycker att äta på Baan Thai är lite som ett lotteri. Har du otur och får niten kanske du kommer hem med annat än god mat i magen som du sen inte får behålla...
2006-05-25
Trevlig och mysig restaurang.
Ätit där flera gånger utan att ha blivit dålig.
2006-03-29
C.Ö
Vi har varit här masor av gånger och aldrig har vi då blivit sjuka, utan bara nöjda.
Borde ni inte ha kontaktat restaurangen först innan inlägg, för nu kan de ju få dåligt rykte då de inte kan försvara sig.
2006-03-22
NKA
Jättebra restaurang med suverän mat och trevlig miljö
2006-03-13
cf
Tyvärr så var jag och fyra kompisar på baanthai i torsdags. Vilket jag nu ångrar. Alla vi fem har haft ont i magen och spytt ett flertal gånger. Vi ringde till restaurangen men dom brydde sig inte ett smack. jag går hotell och restaurang linjen på gymnasiet, och jag vet att man alltid ska lyssna på kunden!
Maten var god. Lite missförstånd vid beställning men det ordnades snabbt upp.