Biltema

Omdömen om Biltema

2009-07-25

Nisse

Lysande skadekontroll

I dag körde jag 6 mil till varuhuset och köpte två spindelled. Killen i kassan tog betalt för två hydrauliska motorkuddar, dvs 1000,- för mycket.
Mitt fel att jag inte kollade kvitto, och upptäckte först detta när jag kört 6 mil retur.
Ringde upp, fick prata med Jenny som löste detta så jag fick pengarna direkt överfört till min konto.
Make till serviceminded personal får man leta länge efter! Fantastisk bra service!!
Tack Jenny!

2009-05-27

Ingvar

Tack Mats på Kundservie !

Den 25 maj var jag inne på Biltema och inhandlade en kabelvinda. Jag betalade i kassan och tog kabeln och gick till ett bord vid serveringen för att stoppa ner pengar och kvitto i fickorna. När jag sedan gick ut glömde jag kabeln kvar på bordet vilket jag inte upptäckte förrän jag 4 timmar senare kom hem. Jag åkte tillbaks och träffade då Mats som tog sig an ärendet på ett föredömligt sätt.
Han kollade i listor på kvargkömda varor och tog sig även tid att ringa upp kassörskan,som då inte var i tjänst,för att kolla med henne.
Då Inte detta hjälpte bad han att få återkomma dagen efter vilket han även gjorde och berättade,att efter att ha tittat på fimerna, att en annan kund 20 min. senare tog kabelvindan och gick ut.
En stor eloge till Mats för sitt proffsiga uppträdande. Han lade ner ett mycket stort arbete för att kunna lösa mitt slarv.Tyvärr
hittar man inte detta överallt.Han visade vad verklig kundservice är genom sitt uppträdande.

2009-04-29

morgan

kanon jenny

dom har en kanon tjej där som gör allt för kunden jag kan bara förnamnet men hon heter jenny (kanon).

2009-03-25

anders

dålig service

var inne och skulle köpa hjulsidor men dom fanns inte i varuhuset .jag frågade och fick till svar att jag kunde beställa på deras hemsida , när jag kom hem så försökte jag att beställa men fick då att Biltema säljer produkter endast via varuhusen .vad gör man då jo, jag ringde och skulle göra en beställning .. då fick jag svar att jag fick ringa på måndag och idag är det onsdag ... ursäkta mig men var är bra service............ jag är besviken

2009-01-05

Nöjd kund

Mycket bra service!

Blev bemött på ett jätte trevligt sätt!

2008-11-04

letaren

Perfekt!!!

Suverän service och de har allt som man kan önska sig!!! Allt förpackat i ett vettigt pris.

2007-06-24

Kalle

Billiga bra verktyg..

Bra och biliga på verktyg och förbrukning. Helt ok reservdelar även om butiken börjar se mer och mer ut som en ÖB & Rusta...

2007-06-01

Anders

Dåligt

Manualerna för Yosemite-cyklarna är värre än kinesiska...det krävdes fyra personer för att få ihop cykeln. sedan är personalen inte vidare trevlig heller. anledningen till att dom förtjänar en stjärna är att dom har bra sortiment.

2007-05-27

stefam

bra företag!

biltema är en suverän bildelsaffär dom har de mästa man behöver så jag föreslår att alla ska handla där!! så jag kommer att förtsätta handla där.

2007-05-13

TonTon

Vilken underbar personal!

Personalen gör verkligen allt för att hjälpa mig hitta det jag söker jag kan vara hur krånglig jag vill men ändå blir jag trevligt bemött. De löser probmlem som kommer upp galant. Personalen på biltema i jönköping så ha ett jätte tack till den underbara hjälpen alla vi kunder fått. Tack min biltemafamilj

2007-05-13

Yohanna

Schysst personal!

Jag och min man var på Biltema för att leta efter en vattenrörskoppling till vår diskbänk. Kunde inte riktigt hitta det vi letade efter och fick hjälp av en av Sveriges bästa butiksmedarbetare! Han inte bara funderade med oss, utan ringde även en kompis som hade koll på det hela... =riktigt bra service! Kopplingen blev jättebra :)

Fler företag i Jönköping