Laddar...

Just nu 297 831 omdömen

Fler träffar Fest-, samlingslokaler Stockholm

Hard Rock Cafe

Tel 08 - 545 494 10, Sveav. 75, 113 50 STOCKHOLM
2,32 Baserat på 28 röster.

Vad tycker du?

Rejta!

28 omdömen för Hard Rock Cafe:

RSS

2010-02-24

Ribs efter 20?

Jag älskar deras ribs fast det verkar som om man får gårdagens ribs om man man beställer dem innan 19 i varje fall då de är hårda och torra. Får man fräscha är de riktigt goda och sen är servicen utmärkt!

2010-02-15

Janne

Kniven mot strupen

Ring Alexander nilson och be om hjälp, jag tror att det kan bli ett trippelavsnitt.

2009-10-15

MG

Trogen gäst

Har aldrig stött på några problem, mer än lite väntan då det varit 'crowded'. Maten god och i stora portioner, bra dryck och supertrevlig bartender. Hovmästarna kunde vara lite mer serviceminded men på det stora hela ett mycket gott betyg. För fest är det perfekt om man inte vill gå och klubba utan bara hänga och höra skön musik.

2009-07-31

Helena

Usel service

Gissa om vi i vårt sällsap blev besvikna. Det var lite folk på restaurangen, men trots det fick vi vänta i över 30 minuter innan vi ens blev tillfrågade om vi ville ha något att dricka! Då maten väl kom, så hade några beställningar missats -och på råga av allt så trots att vi uppgav vid beställningen var 2 olika sällskap så "nej, det går inte att dela upp notan - ni får räkna ut det själva". Ingen som helst känsla för service, så net gå inte dit!!

2009-05-27

gourmanden

Sämre än sämst

Trots att det inte fanns några andra gäster i restaurangen än vårt sällskap tog det evigheter att ens få se på menyn. Personalen ägnade däremot mycket stor del av sin tid till att prata med varandra. När maten väl kom var den sämre än vad en Sibylla-grill kan prestera.

2009-05-23

KE

Sämsta service

Bedrövlig personal!!! Ingen servicekänsla alls. Aldrig mer HRC!

2009-02-26

Kjelle

Ang: skönt grepp att bara tala...

Men hur kan samma person först tala amerikanska när numret skriks ut och sedan byta till svenska när rätten skall förklaras, om man deltar i något slags utbytesprogram? Ni tycker väl helt enkelt att det är fränt att snacka amerikanska. Inget fel med det kan man ju tycka, tyvärr dock att maten och servicen inte håller någon klass alls. Ett litet tips till hur man får större intäkter (och nöjdare kunder, fast om det spelar någon roll för er vet jag inte) är merförsäljning. Hade någon av era servitörer gått runt och frågat om vi ville ha kaffe, dessert eller avec efter maten hade ni ju lugnt dragit in en tusenlapp eller två på det. Ni ville nog mest bli av med gästerna då klockan var mycket, fast det berodde på att vi fick bordet en timme försenat, och vi knappast kan lastas för det.

2009-01-10

//al

URK...

Hej! Blev matförgiftad av deras rekommenderade burgare....aldrig mer!!! trist kväll för jag kunde inte gå på evenanget jag hade biljetter till. =(

2008-12-12

KC

Urusel julmeny

Var och åt deras julmeny igår och det är inte något jag rekommenderar. Värsta var köttbullarna som såg ut att ha legat framme och torkat, dom vågade jag inte ens provsmaka. Sillen var väl ok. Gessutom dyrt och till det priset hade man förväntat sig något klart bättre. Nej aldrig mer julmat där.

2008-12-12

Kjelle

Helt kasst

Besökte igår detta ställe. Vi hade bokat bord klockan 20:00 men fick sitta ner först klockan 21:00. Förrätterna var kalla och ingen tog dryckesbeställningar, alltså var vi tvungna att resa oss från borden och beställa själva i baren. Den förbeställda maten kom in en timme efter att vi fått bordet.Servitörerna berättade inte vad varje tallrik bestod av till namnet på maträtten utan bara vilket nummer rätten hade i deras meny, och skrek alltså ut "menu 6" osv. När vi frågade vilken rätt det betydde fick vi till svar "don´t you know what you fucking ordered?!" Min burgare var helt genomstekt och torr, min polares snudd på rå inuti. Skön service, god mat och verkligen ett fräscht grepp att bara tala amerikanska. Inte. Går verkligen stället så bra att de bara behöver få dit en kund en gång och sedan aldrig mer? Nä, nästa gång blir det TGIF istället.

2008-12-08

Rocker

Har allt!

Var riktigt skeptisk när jag först skulle äntra Hard Rock Café då jag är en riktig sclager tönt. Men när man kommer ner och sätter sig för att äta så är det helt underbar stämning, god mat, snabb service och riktigt bra musik(!). Denna middag utformade sig med deras välfyllda bar och öppna sortiment och slutade med att man kommer på sig själv stå och dansa tillsamans med riktigt skönt folk och trevlig atmosfär. Tipsar riktigt starkt om denna Bar/Krog! Fem av Fem!

2008-11-17

Saboo

Hard rock or sell out?

Mysigt och supergod mat, däremot för mycket mainstream musik, även sådant som inte kan kallas för rock!

2008-11-16

Tom

Grymt!

Grymt god mat, kanske aningen dyrt men man får verkligen vad man betalar för!

2008-11-07

Snö

Dålig service

Jag har varit på flera olika Hard Rock Cafe och det sämsta jag varit på är faktiskt det i Stockholm. Jag är ett stort fan av kedjan i sig och gillar konceptet. Maten är jättegod och var så även på Stockholms HRC. Men servicen var fruktansvärd. Det tog närmre en timme att få maten. Tog en halvtimme att få drickan. Då var det ändå nästan inga människor på restaurangen just då. Som tur var var vi på semester så vi hade ingen brådska men det är ändå tråkigt att behöva vänta. Sur personal, kanske borde rensa lite i personalstaben? VI frågade även om dom kunde sätta på lite roligare och rockigare musik men dom svarade att allt styrdes från Orlando och att dom inte kunde göra någoting åt det. Märkligt men vad vet jag om huruvida det är sant. Jag rekomenderar folk att visst besöka Hard Rock Cafe, men inte det i Stockholm. Köpenhamn har hitills varit bäst!

2008-11-03

Veronica T

Trevlig lokal

Jätte trevlig och mysig lokal! Maten var fantastiskt god och de serverade mycket. Men den var dock lite för stark. Super bra servitris men man fick vänta lite för länge på maten. De spelade för hög musik så det var svårt att kommunicera. Och maten var alldeles för dyr. Jag rekommenderar att gå till något annat ställe.

2008-11-03

Jrocker

Kul med hela familjen!

Jag tog hela familjen med på 17 åringens födelsedag på HRC och gissa om det rockade vi fick mat och underhållning från 9år till 50 Tipset är välj burgare och kul till både barn och pappa med marguerita maten kan lyfta ett par stjärnor till

2008-10-10

Tobbe

Service vad är det ?

Skall öppna klockan 11,30 öppnade 10 minuter senare utan någon ursäkt . Vi var 4 personer som ville ha ett bord men fick inte sätta oss var vi ville. Väntade i 20 minuter på att få beställa sedan tröttnade vi gick och åt någon annan stans.Noll service och bara s.k engelsk talande.Både i Göteborg och London har dom bra service byt personal !

2008-07-24

MatsH

Oproffsigt - dåligt !

Vi var ett sällskap på 7 personer som var på Hard Rock. Fick vänta 1 tim 40 min på maten och då var lokalen lite mer än halvfull. En av oss besällde cheeseburger som kom utan ost och lock på brödet och en beställde Hickory Smoked Bar-B-Que Combo och fick bara in en hel uppfläkt kyckling på tallriken och inga ribs som skulle vara med. Efter en dust med servitören så fixade de detta. När notan sedan kom så hade de ( efter begäran ) dragit av 10% men vid kontroll saltat notan med en extra 60 cl öl a 71 kr. Ut med notan och in igen sedan betalades notan och då upptäcktes att de saltat på med en ramlösa istället som kostade 28:-. Då orkade jag inte gå in igen men jag vet 7 kunder som kommer att undvika stället som pesten. Mitt råd: Undvik stället !

2008-04-26

USELT & NEDRIGT!

Vi bokade bord en vardagskväll för 8 pers. Min sambos familj skulle gå för första gången. Vi får ett barbord men svärmor kan inte sitta högt pga sin ont i kroppen så hon ber att få flytta på sig. Observera att hela lokalen är t o m!! Så här börjar det hela. 1. Hon kan bara tala svenska med personalen men de envisas med att tala engelska fast de är svensktalande. 2. Det finns personal överallt som står & snackar med varann men ändå står vi (inkl svärmor med ond rygg) i en dryg kvart för att få sätta oss vid ett annat bord. Så lång tid tog det dem att sätta bestick på ett annat bord. 3. Min syster som vågade sig på att fråga varför det dröjer, beställde sallad.. hon fick in maten allra sist, långt efter att vi hade fått våra varmrätter. 4. När notan kommer har de lagt på en varmrätt på över 200 kr som vi inte hade beställt. 5. När vi skulle betala satt vi och väntade i 20 minuter (fortfarande i en helt tom lokal) på att hon skulle komma och ta betalt. Hard Rock Stockholm - NEVER AGAIN!!

2008-04-03

Kathy H

CRAP

The worst dining experience ever! Was there with 20 colleagues. We pre-ordered 2 days in advance and had to wait 1 hour for our food! No one came to take drink orders. We ran to and from the bar. When the food finally came, the steaks were tough, side-orders were cold and had to be sent back. Fajitas were terrible with a soy-sauce base??? EXTREMELY disappointing.

2007-05-25

Björn L

Nerspilld

Blev nerspilld av en servitör. Föreståndaren ger en t-shirt. Sedan försöker han köpslå om priset.Allt var väldigt bra, maten och personalen förutom föreståndaren som förstörde hela upplevelsen.

2007-05-19

Lars&Marie

Härligt

Bra mat och härlig atmosfär! Sen att man förlovade sig under Ozzy´s tavla blev ju bara ett pluss!

2006-11-27

e

helt ok!

Skönt på söndagar med soft brunch och trevligt, men ovarierande meny...dock dyrt med 150kr för en hamburgare....

2006-10-10

sad

Blir inte bättre

Allt va Bra!

2006-04-27

N

Vad har hänt????

Vad har hänt?? Maten var godare förr och varför har alla goda tillbehör tagits bort? Hamburgarna är inte något speciellt och man kan få lika goda på MAX.

2006-04-12

Bättre förr...

Vart har alla goda tillbehör till hamburgarna tagit vägen?

2006-03-06

Daniel

Klassiskt ställe

Klassiskt ställe som faktiskt har bra god Amerikansk mat. Bra luncher.

2006-03-01

Bra bakis brunch

Feta hamburgare och pommes. Grymma ribbs. Skön avslappnad stämning. Inget för den som vill ha en unik matupplevelse.

Dagens omröstning

image
Vilken film på biograferna lockar dig mest just nu? (Samarbete med Moviezine)

Rejta

Hard Rock Cafe

Titeln är för kort (minst 3 tecken) Titeln är för lång (max 50 tecken)
Omdömet är för kort (minst 3 tecken) Omdömet är för långt (max 1000 tecken)
Signaturen är för lång (max 25 tecken)
E-postadressen är för lång (max 100 tecken) Ange korrekt e-postadress Ange e-postadress om du vill bli kontaktad

Anmäl omdöme
Anmäl företagssvar

Anmäl omdömet om du tycker att det strider mot Rejtas regler.
Anmäl företagssvaret om du tycker att det strider mot Rejtas regler.

Varför vill du anmäla omdömet? Varför vill du anmäla svaret? Meddelandet är för lång (max 1000 tecken)
Ange korrekt e-postadress E-postadressen är för lång (max 100 tecken)

Länka till Rejta.se

Din Rejta-box:

Rejta

Något gick fel. Försök igen.

Företaget svarar på omdömen

Representerar du företaget? Här kan du svara på tidigare omdömen

Meddelandet är för längt (max 1000 tecken) Du måste skriva ett svara
Ange e-postadress Ange korrekt e-postadress E-postadressen är för läng (max 100 tecken)

Tipsa en vän

Skicka den här sidan

Mottagare

Meddelandet är för längt (max 1000 tecken)
E-postadressen är för läng (max 1000 tecken) Ange e-postadress Du måste ange en giltig e-postadress För mänga mottagare (max 10)
(skicka till fler: namn1@adress.se, namn2@adress.se)

Avsändare

Namn är för läng (max 50 tecken) Ange namn
E-postadressen är för läng (max 100 tecken) Ange e-postadress Du måste ange en giltig e-postadress Ange bara en avsändare
Fel kontrollkod Du måste ange rätt kontrollkod

Visa omröstning på din sida

Din Rejta-box:

Dagens omröstning

image
Vilken film på biograferna lockar dig mest just nu? (Samarbete med Moviezine)