Var inne hos dom för att fråga om defalarm till min Mitsubishi Carisma. Säljaren sa att han var tvungen att ringa till defas huvudkontor och fråga om priset för nivåsensor. Säljaren lovade att höra av sig så fort han hade lite mer information. Väntat i över två veckor så nu har jag tröttnat på dom. Hörde med ett bättre företag kallat LT Mobilteknik. Och där fick man allt klara besked och bokning av installation av larm samma dag man var där. Säljaren där verkade ha lite mer kunskap än den på Tyrilux.