Sinduda Studio

Kategori: Fotografer

Omdömen om Sinduda Studio

2011-06-07

Petter och Karin med barn

Studiofotografering av hela familjen efter vigsel

Fantastiska bilder! God rådgivning före och efter fototillfället, enastående kvalitet, noggrannhet och konstnärlighet. Alla våra önskemål uppfylldes och dessutom fick vi ytterligare bilder med dina varianter på våra önskemål vilket var de bästa bilderna. Stort tack Christer från hela familjen!

2011-04-06

Jonas

Fotografering vid privat fest

Superfina bilder som förevigar många fina minnen från en minst sagt speciell privat överraskningsfest. Alla mina speciella önskemål uppfylldes och vi är supernöjda med bilderna. Stort TACK Christer!

2010-11-26

Jennie & Jesper

Bröllop!

Fantastisk fotograf!
Fick så många fina bilder från studiofotograferingen och vigseln i kyrkan.
Trevligt och professionellt bemötande och fantastiska bilder som levererades snabbt och smidigt! Släkt och vänner är även mycket nöjda med alla underbara bilder som Christer lagt ner mycket jobb på!
Kan verkligen rekommendera Sinduda Studio för fotografering!! Vi är mycket nöjda!

2010-04-15

Mia & Johan

Oförglömlig dag tack vare härliga bilder

Christer förevigade vår bröllopsdag med härliga novemberbilder. Han tog med oss ut i skogen och hittade de bästa vinklarna och ljusen så att både vi och den mulna dagen blev vackrare än vanligt. Bilderna blev kanonfina och levererades snabbt och problemfritt. Vi valde många bilder i brun nyans (sepia) - alla våra vänner har berömt dem.
Vi vill verkligen rekommendera Sinduda Studio till andra giftaslystna.......

Nöje och kultur
R1000141;Fotografer