Omdömen om Elgiganten
2011-07-26
Sammy
Personalen måste börja göra sitt arbete. Jag skulle införskaffa bärbar pc + 3 usb diskar samt fotoutrustning för ett jobb men personalens totala ointresse för att hjälpa gjorde att vi vände oss till konkurent. Jag kontaktade 2 säljare inne på affären och frågade om vi kunde få lite hjälp men svaret gjorde det enkelt att gå någonannanstans. NEJ. Personal säger inte nej!!! Det kommer aldrig någonsin handlas på valbo Elgigant!
2010-01-05
Moos
Känns ju ganska visset att köpa en ny bärbar Dell-dator bara för att sedan få veta av Dells support att den haft tidigare ägare.
Sammanblandade leveranser sa dem, inte särskilt vänligt.
Fick pengarna tillbaka.
Usch!
Men också en i personalen en gång som var kunnig om kameror och gav mig riktigt goda råd.
Byt arbetsgivare, du förtjänar bättre!
2009-04-03
BV
Lätt bästa servicen man kan få! Ibland kan utbudet variera något, en produkt kan vara slut eller så, men personalen är alltid väldigt trevlig! (spec. där jag oftast är i sickla) det är alldeles ypperligt att ha 30 dagars öppet köp, även på bruten förpackning och använd produkt. SAMT! Det är inte elgiganten i sig som gör fel med servicar eller installationer/leveranser, det är företagen de anställer för denna typ av jobb!
2009-03-26
Millan
Min dvd-spelare fungerade inte som den skulle, och jag hävdade garanti när jag kom till Elgigantens inlämning. Killen sa nonchalant "nä, sånt här tar vi alltid på försäkring" Jaha. Sedan ringde jag försäkringsbolaget för att rapportera in det hela, och de blev ganska sura över att de på inlämningen hade sagt så, och Elgiganten fick vika sig och stå för att det var ett garantiärende. Tyvärr tog sedan reparationen (en enkel uppdatering av mjukvaran) närmare 7 veckor! Under tiden försökte jag få svar på vad som hände, men ingen visste något och jag fick varken förklaring eller ursäkt. Om du kan undvika det, handla inte på Elgiganten.
2009-02-20
CJ
De något billigare priserna uppväger inte på långa vägar personalens inkompetens och kundservicens nonchalans. De har inte ens vett att be om ursäkt när de gjort fel. Handla inte på Elgiganten!
2009-01-18
snopet
skulle köpa en bärbardator för 2 år sedan, men de förklarade att det var slutsålt och jag fick inte köpa "demodatorn" . När jag sen kommer in igen dagen efter så säljer personen samma dator rakt framför näsan på mig.
2008-12-19
Comhem-kun
Full pott för servicen på Elgiganten. Det två säljare på SIBA misslyckades med fixade en säljare på Elgiganten efter lite trixande och egna initiativ.
2008-11-17
Micke
(Omdömet avser Elgiganten)
Utmärkt service, det finns alltid någon nära till hands för att hjälpa till till skillnad från vissa företag där man måste springa halva butiken för att få hjälp. Trevlig personal minst sagt! När jag lämnade in min mobiltelefon på lagning va den tillbaka efter bara 2 veckor!! Giganten inom el!
2008-11-14
/ Marcus
Köpte ett tangentbord för 600 :- för att komma hem och se att det inte var det som krånglade på min dator... Lämnade tillbaka det dagen efter och till min förvåning så undrade inte butiken ens varför, de tog emot det snällt och jag fick pengarna tillbaka. Ypperlig service, hatten av till elgiganten, här har andra butiker mycket att lära.
2008-11-05
Bengt
I sökandet för en butik med stort urval av el, data och telefoni utan att behöva springa benen av sig, fann jag Elgiganten i Valbo. Med sin kunniga och skärpta personal blir sökandet en fröjd, som att gå i en godis affär. Jag har återvänt många gånger och blir alltid nöjd med personalens bemötende, service och kunande samt produkterna jag köpt. Vill du ha ett bra ställe att handla på gå till Elgiganten.
2008-11-03
//Tacksam
Bruksanvisningen saknades till min tvättmaskin, och jag ringde 0771115115 och fick en otroligt proffsig hjälp. Utan att ens säga vad jag hette så hadekillen letat upp vilken maskin jag hade handlat och mailade bruksanvisningen till mig. Otroligt proffsigt och kundvänligt!
Har alltid varit mycket nöjd med de köp jag gjort. Plus för personal, som är kunnig, kundinriktad och serviceminded! Tack Elgiganten Bäckebol, Göteborg.