Elgiganten

0771 - 11 51 15, Björkav. 99, 260 36 Ödåkra-väla

Omdömen om Elgiganten

2012-01-18

Fia

Gör något åt den dryga personalen

Aldrig att jag kommer handla och betala för något igen hos er på Elgiganten. Detta är tack vare er personal, men vill jag bli arg och förbannad ska jag komma till er för att få hjälp av er personal. Servicen ni ger borde ni göra någonting åt. Det är inte bara en säljare som är inkompentent och dålig utan det gäller många därborta. Det fanns en enda person som hade god service som jag lade märke till. Resten tänker inte när de arbetar. Lika bra att ni ta en tioåring som skulle gjort arbetet bättre tycker jag. De kan åtminstone säga hej och hälsa.

Sämsta stället jag varit på i hela Sverige och ändå är jag i Stockholm, runt hela Skåne och ibland Halmstad och Göteborg. På många olika butiker.

Hoppas ni gör något åt er personal om ni vill att folk ska återkomma.

Varje gång jag velat ha hjälp har jag fått leka kurragömm med personalen som gömmer sig som jag sedan ser i en grupp. När jag får hjälp är det som påtvingad service. (som om de inte vill hjälpa) men är illa tvunget för det är deras arbete.

2012-01-10

Suzy Z Suzy Z

Elak och taskig Dolce Gusto Säljare!

De stod på väla och demonstrerade för Dolce Gusto innan Jul. Jag älskar att variera på smak och vill smaka för att se vad jag ska köpa till min Dolce Gusto maskin. Kvinnan som var representant för El-giganten (lång, smal, blond långt hår) var otrevlig, och jag kände mig så kränkt av henne! Hon sa till mig "DU är en sån jobbig kräsen kund man inte vill ha" jag rodnade och sa jag vill ju bara smaka för att veta villken smak jag ska ha. Hon sa "Sluta var så jävla kräsen och bara välj någon dryck smak" Jag var i chock och tackade för mig. Men jag var så ledsen, jag har aldrig känt mig så kränkt och illa bemött tidigare. Snälla El-giganten gör något åt Er personal eller just den här kvinnan. Jag har lämnat tillbaka min Dolce Gusto maskin för jag tänker INTE sponsra något den här försäljaren försöker att sälja! Jag kör med vanligt kaffe! Jippi för Zoegas!

2011-11-02

Lena

Dåligt bemötande

Mycket dåligt bemötande av personalen bakom disken vid kamerorna. Snorkig och uppnosig personal. Väldigt tråkigt!

2011-06-27

Christos I

Mycket dåligt kundbemötande. Mobiltelefon.

Vägrar häva köpet trots tre(!) reparationsförsök.

2011-06-14

Geo Johansen

diskriminering

Ville købe en pålægsmaskine fra Elgigantens webshop og udfyldte ALLE oplysninger 3-4 gange men det lykkedes ikke at kunne købe nævnte maskine.
Da jeg ringede fik jeg beskeden at man IKKE accepterer VISA der er knyttet til en DANSK konto ??
Visa er da IKKE dansk og jeg har både før og efter handlet med selvsamme kort, op til 3-5-8000 DKR i skotland,danmark,belgien,usa og tyskland.
Bør jeg nævne at ALT teknik jeg handler IKKE handles hos de diskriminerende folk hos Elgiganten.se

2011-03-11

Dåligt bemötande

De gånger vi varit där har personal varit otrevliga. Sist vi var där så funkade inte produkten men vi fick bara veta att det var vårt eget fel.

2010-01-30

ARG

Andra produkten på kort tid

Har blivit mycket besviken på El-giganten två gånger i rad. Nu senast via deras internetvaruhus så glömde dem skicka med fjärrkontrollen och mitt paket var tejpat. Är det ett skyltexemplar jag fått betala fullt pris för??

Fler företag i Ödåkra-väla