Omdömen om Elgiganten
2012-01-10
De stod på väla och demonstrerade för Dolce Gusto innan Jul. Jag älskar att variera på smak och vill smaka för att se vad jag ska köpa till min Dolce Gusto maskin. Kvinnan som var representant för El-giganten (lång, smal, blond långt hår) var otrevlig, och jag kände mig så kränkt av henne! Hon sa till mig "DU är en sån jobbig kräsen kund man inte vill ha" jag rodnade och sa jag vill ju bara smaka för att veta villken smak jag ska ha. Hon sa "Sluta var så jävla kräsen och bara välj någon dryck smak" Jag var i chock och tackade för mig. Men jag var så ledsen, jag har aldrig känt mig så kränkt och illa bemött tidigare. Snälla El-giganten gör något åt Er personal eller just den här kvinnan. Jag har lämnat tillbaka min Dolce Gusto maskin för jag tänker INTE sponsra något den här försäljaren försöker att sälja! Jag kör med vanligt kaffe! Jippi för Zoegas!
2011-11-02
Lena
Mycket dåligt bemötande av personalen bakom disken vid kamerorna. Snorkig och uppnosig personal. Väldigt tråkigt!
2011-06-27
Christos I
Vägrar häva köpet trots tre(!) reparationsförsök.
2011-06-14
Geo Johansen
Ville købe en pålægsmaskine fra Elgigantens webshop og udfyldte ALLE oplysninger 3-4 gange men det lykkedes ikke at kunne købe nævnte maskine.
Da jeg ringede fik jeg beskeden at man IKKE accepterer VISA der er knyttet til en DANSK konto ??
Visa er da IKKE dansk og jeg har både før og efter handlet med selvsamme kort, op til 3-5-8000 DKR i skotland,danmark,belgien,usa og tyskland.
Bør jeg nævne at ALT teknik jeg handler IKKE handles hos de diskriminerende folk hos Elgiganten.se
2011-03-11
De gånger vi varit där har personal varit otrevliga. Sist vi var där så funkade inte produkten men vi fick bara veta att det var vårt eget fel.
2009-03-26
Millan
Min dvd-spelare fungerade inte som den skulle, och jag hävdade garanti när jag kom till Elgigantens inlämning. Killen sa nonchalant "nä, sånt här tar vi alltid på försäkring" Jaha. Sedan ringde jag försäkringsbolaget för att rapportera in det hela, och de blev ganska sura över att de på inlämningen hade sagt så, och Elgiganten fick vika sig och stå för att det var ett garantiärende. Tyvärr tog sedan reparationen (en enkel uppdatering av mjukvaran) närmare 7 veckor! Under tiden försökte jag få svar på vad som hände, men ingen visste något och jag fick varken förklaring eller ursäkt. Om du kan undvika det, handla inte på Elgiganten.
2009-02-20
CJ
De något billigare priserna uppväger inte på långa vägar personalens inkompetens och kundservicens nonchalans. De har inte ens vett att be om ursäkt när de gjort fel. Handla inte på Elgiganten!
2009-02-16
S
kom till elgiganten för att köpa en kamera och personalen verkade inte alls intresserad av att sälja någon till mig, även när jag bad om hjälp! uruselt!!!
2008-12-06
Isabell
På elgiganten i Helsingborg (ödåkra) fick jag idag riktigt bra hjälp av en man, när min kamera plöstligt sluta fungera. fick hjälp i över 10 min och gick därifrån med ett helt nytt batteri - kostnadsfritt! det kallar jag bra service!
2008-11-18
Ingela
Jag måste tipsa om Elgiganten på Väla. Här kan en tekniskt oförstående mamma som skall köpa mobil eller exempelvis MP3 till sina undomar verkligen få tips och råd. Man kan beställa sin vara hemma och hämta på Elgiganten. Underbart bra.
2008-11-14
/ Marcus
Köpte ett tangentbord för 600 :- för att komma hem och se att det inte var det som krånglade på min dator... Lämnade tillbaka det dagen efter och till min förvåning så undrade inte butiken ens varför, de tog emot det snällt och jag fick pengarna tillbaka. Ypperlig service, hatten av till elgiganten, här har andra butiker mycket att lära.
2008-11-10
Frille
Personalen verkar ju faktiskt kunna fakta om deras produkter, och det är inte överallt som dom kan det. Dom har bra priser på de saker jag vill ha, och dom har saker som kanske inte finns i de andra affärerna. En liten nackdel är att ibland så kan det vara lite svårt att få tag i någon som kan hjälpA en med en produkt, men det är ju inte bättre om dom skulle springa omkring och och fråga om man vill ha hjälp hela tiden.
2008-11-03
//Tacksam
Bruksanvisningen saknades till min tvättmaskin, och jag ringde 0771115115 och fick en otroligt proffsig hjälp. Utan att ens säga vad jag hette så hadekillen letat upp vilken maskin jag hade handlat och mailade bruksanvisningen till mig. Otroligt proffsigt och kundvänligt!
2008-08-10
Filmkamera
Hade det inte varit för Elgigantens bra priser hade jag aldrig handlat på Elgiganten. Surare säljare får man leta efter!
2008-02-20
Diskmaskin
Med prisgaranti så ligger priserna automatisk väldigt bra. Men när det gäller reklamation av varor som har extraförsäkring, då blev åtminstonde jag skickad runt till olika ställen, ringde runt i två dagar men sen gav jag upp. Jag anmälde våran trasiga diskamaskin före jul. Ärendet ej avslutat!

Aldrig att jag kommer handla och betala för något igen hos er på Elgiganten. Detta är tack vare er personal, men vill jag bli arg och förbannad ska jag komma till er för att få hjälp av er personal. Servicen ni ger borde ni göra någonting åt. Det är inte bara en säljare som är inkompentent och dålig utan det gäller många därborta. Det fanns en enda person som hade god service som jag lade märke till. Resten tänker inte när de arbetar. Lika bra att ni ta en tioåring som skulle gjort arbetet bättre tycker jag. De kan åtminstone säga hej och hälsa.
Sämsta stället jag varit på i hela Sverige och ändå är jag i Stockholm, runt hela Skåne och ibland Halmstad och Göteborg. På många olika butiker.
Hoppas ni gör något åt er personal om ni vill att folk ska återkomma.
Varje gång jag velat ha hjälp har jag fått leka kurragömm med personalen som gömmer sig som jag sedan ser i en grupp. När jag får hjälp är det som påtvingad service. (som om de inte vill hjälpa) men är illa tvunget för det är deras arbete.