Omdömen om Balkongrutan
2010-09-16
Ankie
Vi skrev avtal i april om inglasning av vår balk. Försäljaren var mycket trevlig och tillmötesgående - tills det att alla papper var påskrivna! Arbetet skulle utföras under juni månad. Den 28 juni kontaktade JAG Balkongrutan -alltså ingen info! Fick besked om leveransförsening - helt ok, sånt kan hända. Den 3 augusti blev balkongen slutligen inglasad - dock saknas det två rutor, en tredje är fel storlek, dessutom är listen skadad på två ställen! Då inglasningen kostar 54.000:- tycker jag att man kan räkna med ett proffsigt utförande, detta ser nu amatörmässigt ut. Kontaktar kundtjänst och blir lovad åtgärdning inom 2-3 veckor. Har fortfarande inte blivit kontaktad. Djupt besviken och då det nu börjar bli höst hade vi sett fram emot att kunna nyttja balkongen. Betyget landar på två solar, då det hade kunnat sett mycket fint ut - om det hade varit ordentligt utfört.
Trevlig och bra säljare som vart hemma hos mig det råder det inga tvivel om. Men nu har det gått rätt precis sex månader sedan de satte upp det allt. Anmälde första dagen att det var ett vist lätt åtgärdat fel.
Receptionisten lovade att det skulle fixa SNABBT! Och att jag inte behövde oroa mig, för jag hade ju tre års garanti och att jag skulle få betalningsanmärkningar om jag inte betalda innan datumet på fakturan gick ut, även om jag var missnöjd med ?slutprodukten? Så jag betalad allt, dum eller ärlig som jag är.
Har ringt i omgångar (minst 10) och ingen ringer tillbaks någon gång, fast säljaren själv har dömt ut arbetet efter jag tog kontakt med honom själv (det tackar jag han för).
Nyligen bad jag någon i receptionen om en vis ersättning så jag kan fixa felet själv i och med att jag inte orkar hålla på att ringa fram och tillbaks längre, men då får man till svar att ?nä det kan du glömma, fixa det själv kan du väl göra om du har en möjlighet till det, men du får ingen ersättning, för du har ju tre års garanti? och sedan lade han bara på i örat på mig.
Tack för en fin affär.
Hej Sven!
Jag har läst igenom ditt meddelande noga och kan bara konstatera att detta inte har gått rätt till.
För att vi skall kunna åtgärda problemet som uppståt vädjar jag till dig om att snarast kontakta mig så reder vi ut detta.
Bästa hälsning
Andreas