Skarpnäcks Cykelverkstad

Omdömen om Skarpnäcks Cykelverkstad

2011-12-01

René T René T

Hjärta av guld

Han är verkligen så duktig och snäll och allt det där som alla skriver om!
Han tar väldigt lite betald, så ger honom lite extra (han kommer förmodligen att vägra, men man kan försöka), han har det inte så fett under vintern då han inte har några inkomster. En annan sak som han tycker om är att man stannar en liten stund och bara småpratar med honom. Bästa, billigaste och snällaste cykelmek i Stockholm!

2011-10-26

Katarina

Lyx, hantverk, värme, service

Man kan inte önska sig en bättre cykelreparatör. Han är bäst, snällast, generösast, mest personlig och hårt arbetande med stort hjärta. Oj, jag har så mycket att göra! säger han alltid, men så fixar han ens cykel på nolltid (alldeles för billigt) iallafall.

2011-08-24

Rustad för hösten

Anonym hjälte!

Det finns cykelverkstäder och så finns det CYKELVERKSTÄDER! Jag trodde jag skulle tvingas köpa en ny cykel, men efter några timmars kärlek på detta ställe var den som ny.

2011-08-06

mattias

En otrolig cykelhandlare

Bättre än så här blir det inte. Glöm inte att förhandla _upp_ priset (jag menar det - jag får alltid göra det).

2011-08-01

BettanE

Åk till Skarpnäck!

Mitt första besök på en cykelverkstad och jag kommer inte besöka någon annan.Jag rekommenderar alla som behöver cykelservice att ta sig dit.

2011-07-27

Hasse

Sthlms bästa!

Glöm allt du mött inom cykelservice tidigare. Snabbt, billigt, trevligt, kompetent. Åkte från andra sidan stan bara för att få honom att trolla med min gamla cykel!

2011-07-13

ELLE

Snabbt & bra!

Trevlig, kunnig, snabb, billig samt ett mycket gott bemötande!

2011-07-08

Annica

Tipp Topp

Den bästa, billigaste, snabbaste, suverän service och supertrevlig! Tack för att du finns och fortfarande orkar:-)

2011-07-07

LM

Ah, men hörrni

Gå ingen annanstans. Man möter sällan en sådan yrkesstolthet, och priserna är precis som alla föregående talare säger.

2011-06-21

Björn Lindgren

Mycket mycket bra!

Jag kan intyga att han fortfarande är precis lika bra och nästan löjligt billig som alla tidigare kommentarer säger. Rekommenderas väldigt varmt!

2011-05-11

js

Service på högsta nivå!

Jag fick komma förbi med min cykel och fick den fixad på en gång! Jag kan varmt rekommendera Skarpnäcks Cykelverkstad, trevlig är han också.

2011-04-10

Timo L Timo L

Vilken service!

Jag håller med med andra skribenten. Servicen här är toppklass och utfört arbete minst lika bra än i andra ställen, jag skulle nästan påstå att bättre. Jag har ändå provat många olika cykelverkstäder både inom och utanför tullarna. Denna är bäst!! Rekommenderas!

2011-02-28

Mats

Vilken service...!!!

P.g.a. trasiga ekrar gick det inte längre att cykla till jobbet då bakhjulet var helt i obalans. Googlade på cykelverkstäder i Stockholm - det känns som att det är en bransch där man kan bli rejält missnöjd om man har otur. Hittade denna sida och de fantastiska omdömena. Jag vågade inte chansa på att hamna hos någon klant - men av alla dessa omdömen att döma så förstod jag på förhand att jag skulle bli nöjd. Jag ringde först och kollade så att han hade öppet, satte mig sedan i bilen från Solna, det tog 25 minuter att köra (enkel väg), men det var SÅ värt det. Han fixade cykeln medan jag väntade - och inte bara alla trasiga ekrar, utan även växlar, bromsar, styre och annat som inte var helt okej. Nu går cykeln som en klocka - helt fantastiskt. Priset han ville ha var, i mina ögon, lågt och jag gav därför 20% i dricks. Om alla inom servicebranschen var som denna man skulle världen vara en bättre plats! Jag kommer åka tillbaka och serva cykeln hos honom så länge han har kvar sin verkstad!

2011-01-06

Henrik

Kanon

Grym service, tillmötesgående med guldkant. Kan varmt rekommenderas. Får otroligt mycket för lite pengar.

2010-09-27

Jakob

Guldställe

Instämmer i allt det positiva som redan skrivits i många andra kommentarer. En fantastisk cykelverkstad!

2010-08-23

PN

Skarpnäcks cykelverkstad

Bästa serveicen, billigt och trevligt!

2010-08-03

fred

Bästa cyckelverkstaden

Finns ingen trevligare och hjälpsammare cyckelreparatör i denna delen av Europa.

Glöm de stora skitverkstäderna denne trevlige man lever för sitt jobb.

2010-05-01

Britt

Det bästa!

Den bästa cykelreparatör jag träffat sedan barnsben! Kunnig, snäll och vänlig - tålmodig, dessutom! Skriver mig inte på näsan, då jag visar min okunskap. Riktigt gedigen cykelverkstad.

2010-04-08

Therese

Bäst!!

Instämmer med allt som står i alla inlägg innan mitt. Fantastisk cykelreparatör och en fantastisk människa :)

2010-03-29

Boris

Utmärkt verkstad med kunnigt och trevligt bemötand

Kanske inte någonstans där jag skulle lämna in mitt italienska fullblog, men för alla oss andra vanliga cyklister är detta den verkstaden vi alla letar efter. Denna man är en klippa på att fixa allt med ofta kreativa lösningar så att det slutar vettigt prismässigt. Att han dessutom är jätte trevlig gör det inte sämre, duker jag upp men min treårige sån är det inte ovanligt att han får en chokladbit. Tja, vad mer kan man önska sig av en gårdsmek (kanske bättre städning:-).

2010-03-10

Paul

Bäst i Stockholm

Hade min cykel inlämnad för vårservice hos Skarpnäcks Cykelverkstad och vilket fantastiskt mottagande jag fick! Killen är ju en riktig legend och helt fantastisk på att fixa cyklar. Finns absolut ingen anledning att gå någon annan stans.
Tack!

2010-02-02

Hasse

Toppenbra

Kan inte bli bättre!

2009-11-30

mattias

Utmärkt

Kan inte annat än instämma i tidigare inlägg

2009-11-07

Bäst

Bäst!

2009-11-07

Benjamin

Bästa priset i stan!!

Bästa priser i hela Sverige!

2009-08-21

Paula

Cykelmek som gör världen till ett bättre ställe!

Här är man inte kund utan snarare gäst. Jag får "pruta" för att få betala ordentligt, redan efter några besök kände jag mig som en efterlängtad stamgäst. Han är kärleksfull både mot cyklar och människor, delar med sig av sig själv och sin kunskap - en profil i Skarpnäck som vi inte vill mista!

R1000690;Cyklar - Reparationer

Fler cyklar - reparationer i Skarpnäck