Adlibris AB

Omdömen om Adlibris AB

2012-01-25

Mathias Kågell

Usel leveranstid

Beställde min kurslitteratur på tisdagen veckan innan kursen började. Nu är jag inne på andra veckan av kursen och böckerna har fortfarande inte kommit.

Jag är medveten om att man på hemsidan skriver att böckerna skickas om 2-5 dagar, och att man i mitt fall uppfyllde denna "garanti". Däremot skulle man kunna resonera kring hur kundinriktad man är om man skickar i absolut sista stund, med ytterligare leveranstider på mer än en vecka.

Andra leverantörer skickar så fort som möjligt, och man får sin bok inom vad som kan tyckas är skälig tid. Att adlibris har gratis frakt väger inte upp det negativa i att få vänta mer än två veckor på sin bok... Tyvärr är det sannolikt sista gången jag vänder mig till adlibris då det finns andra aktörer som är avsevärt mycket mer pålitliga.

2012-01-24

Petra

Sämsta leveranstiderna..

Har beställt därifrån 2 - 3 ggr, men nu var det nog sista. Nästan alla webbshoppar packar samma dag / dagen efter och skickar direkt. Men nu har det gått en vecka och dom har inte ens skickat iväg mina böcker!!! Det är ju helt galet dåligt, speciellt när man kan välja "snabb leverans"...

2012-01-23

John

Leveranspoblem

Utbudet och priserna är helt ok, men att det ska ta nästan 2 veckor att leverera böcker är inte riktigt rätt... Fixa det, och ni får en 4 i betyg istället ;)

2011-09-11

Kristina

Böcker som inte levereras i tid

Hade valt frakttid 2-5 arbetsdagar men böckerna har fortfarande inte kommit. De skyller då på posten som tydligen ansett brevet vara för stort att delas ut som brev. Här kör man alltså med olika mått. Beställ inte böcker från Adlibris om du har bråttom utan köp dem istället från en hederlig bokhandel.

Svar från Adlibris AB
2011-10-27

Jag är ledsen att du upplevt problem med leveransen av dina böcker. Om du kontaktar oss på Adlibris kundservice så hjälper vi gärna till och vi kan också tipsa om alternativa leveranssätt för dina böcker. Vi är måna om att rätta till det som eventuellt gått snett, så kontakta oss gärna på info@adlibris.com eller 08-4414050.
Vänlig hälsning, Anna / adlibris.com

2011-08-22

Annika

Skeptisk

Stort sortiment men 10-50 kronor dyrare än på andra ställen, tar alltid typ fyra dagar innan paketet ens skickats iväg och känns bara segt.

2011-06-20

Angelica

Bra utbud och billigt!

Lättnavigerad site också.

2011-05-26

Memphis

Bra sortiment men usel leveranstid

Liksom många andra här kan jag instämma med att leveranstiden är under all kritik, det står ALLTID att det 2-5 dagar för dem att packa ordern, falsk marknadsföring tycker jag eftersom det ALLTID tar MINST 5 dagar, det kan Adlibris bli mycket tydligare. Det innebär att man knappast tjänar på att ta snabbleverans (då borde man förvänta sig att de packar ordern samma dag och skickar nästkommande, men ick det nej).

I övrigt handlar jag enbart titalar jag inte har bråttom med att få, då vänder jag mig på annat håll. Bra utbud och priser i övrigt men då leveranstiden är så lång så drar detta ner det fullständigt.

2011-05-15

Richard M Richard M

Snabba leveranser och bra priser

Snabba leveranser och bra priser

2010-08-25

Stammis hos Adlibris

Bästa internetbokhandeln, utan tvekan!

Vrålsnabb leverans och superbra kundtjänst, överlägset snabbare och överlägset trevligare än Bokus. Dessutom ett fantastiskt utbud av böcker. Rekommenderar Adlibris varmt.

2010-03-09

E. Holm

Världsbäst!

Ni är alltid vänliga, kunniga och ytterst hjälpsamma. Kan inte tänka mig en bättre bokhandel.
Har alltid varit mycket nöjd med mina kontakter, både via telefon och mail. man har alltid lyssnat! TOPPENBRA! REKOMMENDERAS Å DET VARMASTE!

2009-12-19

Nick

Urdåligt

Jag köpte en e-bok och hade stora problem direkt. Att får över den till min mobil var helt omöjligt hur jag än gjorde. Man ska inte sälja skräpprodukter som inte är färdiga för marknaden.

2009-12-07

M

Fruktansvärt besviken

Beställer böcker 30/11 och får sedan 3/12 meddelande att de är påväg. Hade jag vetat från början att de inte fanns på lager då hade jag inte beställt hos dem. 7/12 och ännu inga böcker, men visst fan har de tagit pengar från kontot. Det hade vart okej om de vart försenade med leveransen, men är de både är försenade och tagit pengar från en för något man inte har fått, då är det inte okej längre.
Råd, beställ inget som inte kommer från Sverige, era produkter kommer att bli försenade och de kommer även ta pengar från dig!

2009-09-02

Zip

Obefintlig service/kund kontakt

Den 24:e beställde jag en boken som jag behövde ha en vecka senare(Den 1:a september). Den 28:e får jag besked att beställningen har kommit bort så jag gjorde en till för samma bok. Den boken skulle ha kommit i måndags men idag är det onsdag. ALDRIG MER ADLIBRIS!!

2009-08-29

Emil

Tummen upp!

Bra site, grymma priser, fri och hyffsat snabb frakt, och ett gigantiskt utbud, jotack!

Shopping, butiker
R1000628;Bokhandel