Kategori: Sport-, fritidsartiklar - Detaljister
Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsidaOmdömen om Skridsko-Johan
2011-04-17
Thomas B
Vill man ha hjälp med konståknings skor, skenor mm så är det hit man skall åka! Erfarenheten och kunnandet är stor och mycket uppskattad.
Nöjd Pappa
2011-04-05
Skridskomamman
Alltid trevliga o kunniga. Tar lite tid, är trångt men charmigt, här har tiden stått stilll! Här finns allt för hockey, bandy o en hel del även för konståkning
2010-01-30
En väldigt nöjd kund
Var på jakt idag efter ett par skridskor som passar mina fötter, Johan funderar nån mikrosekund, vet sedan vilka skridskor som skulle passa och hittar dom direkt bland alla hundratals kartonger. Det var en skön känsla att få på ett par skridskor som inte klämmer sönder fötterna...och bättre blev det efter att dom blivit uppvärmda och inpassade av en engagerad personal. Jag kan å det varmaste rekommendera att åka till Skridsko-Johan för att köpa skridskor.
2010-01-13
Konståkar-pappan
Kunnandet om kängor och skenor sitter djupt, och har hjälpt många känsliga fötter i Sthlm med omnejd de senaste decennierna!
Har precis fått tillbaka min cykel som ny med en minimal räkning. Helt otrolig service - kunnig, trevlig, intresserad, snabb, pålitlig. Men Johan måste lära sig ta betalt!