Skridsko-Johan

Kategori: Sport-, fritidsartiklar - Detaljister

Omdömen om Skridsko-Johan

2011-06-10

osannolikt bra

Har precis fått tillbaka min cykel som ny med en minimal räkning. Helt otrolig service - kunnig, trevlig, intresserad, snabb, pålitlig. Men Johan måste lära sig ta betalt!

2011-04-17

Thomas B

Service när den är som bäst!

Vill man ha hjälp med konståknings skor, skenor mm så är det hit man skall åka! Erfarenheten och kunnandet är stor och mycket uppskattad.

Nöjd Pappa

2011-04-05

Skridskomamman

Skridsexperterna i Bromma

Alltid trevliga o kunniga. Tar lite tid, är trångt men charmigt, här har tiden stått stilll! Här finns allt för hockey, bandy o en hel del även för konståkning

2010-03-24

AD

har allt

här finns allt! Toppen

2010-01-30

En väldigt nöjd kund

Helt underbar service!

Var på jakt idag efter ett par skridskor som passar mina fötter, Johan funderar nån mikrosekund, vet sedan vilka skridskor som skulle passa och hittar dom direkt bland alla hundratals kartonger. Det var en skön känsla att få på ett par skridskor som inte klämmer sönder fötterna...och bättre blev det efter att dom blivit uppvärmda och inpassade av en engagerad personal. Jag kan å det varmaste rekommendera att åka till Skridsko-Johan för att köpa skridskor.

2010-01-13

Konståkar-pappan

Bra på konståkning

Kunnandet om kängor och skenor sitter djupt, och har hjälpt många känsliga fötter i Sthlm med omnejd de senaste decennierna!

2010-01-08

Johan

Åk till skridskojohan

Kliv in i raka motsatsen till en modern sportbutik.
Rörigt, kaos, trasslig lokal, trångt och ostrukturerat. Möt en underbar personal som månar om att du får rätt produkt. Åk dit, jag kommer att göra det med min familj i framtiden.

2010-01-03

Susanne

Fantastiskt kunniga!

Fick hjälp att prova ut konståkningsskridskor och det kändes verkligen tryggt då Skridsko-Johan är otroligt kompetent och intresserad av att det blir rätt köp. Kan VERKLIGEN rekommendera Skridsko-Johan!

Sport och fritid
R1001342;Sport-, fritidsartiklar - Detaljister