Omdömen om Total Tv och Telespar AB
2012-04-25
Hanna
Min gamla svärmor blev uppringd och enligt henne sa hon att de kunde skicka ett prospekt som hon kunde titta på. Istället får hon en faktura på 900:- och ett modem. Inte går det att nå dem på telefon heller. Förbjud telefonförsäljare! Vi har bestridit fakturan och begärt att få höra inspelningen av samtalet med svärmor.
2012-02-28
Låt dig inte luras - de har 24 månaders bindning på fast telefoni och vill du säga upp det innan måste du betala 299:- per månad resten av bindningstiden.
Kundtjänst skriker i luren och är otrevliga - låt dig inte luras av detta oproffsiga företag.
2012-02-14
Berndt Rogberg Persson
I slutet av 2011 ringde en försäljare från Telespar och informerade om att jag kunde få billig telefoni genom bolaget. Det lät så bra att de skulle installera det hela och viss del av intäkterna skulle gå till välgörande ändsamål. Jag tackade ja. Efter någon vecka kom ett brev där det stod att firman som skulle leverare adaptrarna var sena med sina utskick. För tre veckor sedan (30 januari -12) kom ett brev med adaptrar och information om hur jag själv skulle koppla in dessa. Eftersom jag vet mina tekniska begränsningar bestämde jag mig för att ringa Telespar och säga upp avtalet. Det var mycket trögt att komma fram till kundtjänst och mitt mail svarade de inte på. Då jag äntligen fick tag på en kvinna på kundtjänsten, sa hon att ångertiden hade gått ut och jag var bunden till att betala i många månader framåt. Men jag höjde rösten och läste lusen av henne och sa att jag hade fått router och adaptrar samma dag jag ringde. Jag bad att få tala med chefen. Hon sa ett ögonblick och kom tillbaka om en stund och sa att jag endast skulle behöva betala för en månad. Nu har vi varit utan fast telefoni i tre veckor. De vägrar att skriva på porteringen från Bredbandsbolaget så att vi kan få telefonen tillbaka. Jag arbetar genom uthyrningsfirmor och har säkerligen gått miste om många erbjudanden om arbeten. Kan jag göra anspråk på ersättning från Telespar? Nu säger de att de inte hittar de adaptrar som jag skickade tillbaka till dem för tre veckor sedan. De hotar med att dessa kostar 129
2012-01-21
Gunhild Nordell
jag gick på och beställde telespar i september 2011 och ännu har jag inte fått nån riktig telefon utan jag har måst anlita min måg som har lånats sig sin router och har haft mycke krångel och utgifter, få se om routern kommer vecka 4,2012
jag också i behov av larm.
2012-01-12
Annelie
Jag ville säga upp telefonen men då på pekade de väldigt otrevligt att jag skulle betala året ut. Deras kund tjänst fungerar uruselt.
2011-12-20
Peter
Tänk till innan ni blir lurade av detta företag som heter RIFUS i Sverige AB.
Han har inga anställda och det stämmer att han bara lurar folk på pengar. År 2010 hade han en omsättning på 156.000kr då inser man att det inte är ett seriöst företag. Skriv aldrig ett avtal med detta skit bolag och då menar jag verkligen skit bolag. Ni som gör det trots all förmodan så kommer ni att få uppleva en sur tid.
Jag har inte ens fått igång denna ip telefoni det ända han skirver tillbaka i ett mail efter 2dagar är att be mig kolla om jag har kopplat allt rätt. Då har jag skickat 7mail till honom redan.
2011-12-07
peter
Finns knappt ord för uselt detta "företag" är.
Detta är ett enmansföretag! och ett telefonbolag!!
Personen är helt omöjlig att få tag på har ej någon internet adress!! Det bör säga det mesta om denna persons vandel mao undvik.
2011-07-30
Tomas
svårt få kontakt med
fast telefon funkar inte i hus utan koppar.
2011-07-13
Anette
Ringer upp o övertalar gamla människor att ansluta sig o vägrar sen dagen efter att riva avtalet. Skickar trots uppsägning räkning på 600 o hotar med räkning på 8000 om inte första räkningen på 600 betalas. Ringer flera gånger om dagen o "trackaserar" o hotar. Vad är det för företag som riktar in sig på gamla människor o "nöter ut" dem för att ta av deras små pensionspengar. SKÄMS PÅ ER!!!
varning !! anlita inte detta bolag för man får inte den service man ska de svarar inte i tel heller. man ska tydligen köpa massa egna grejer för att tel ska fungera