Rejta.se
Välj rätt företag utifrån 516 503 omdömen
Sveriges sajt för omdömen
Vald plats Sverige Välj ort

GarantGruppen ab

rating
Snitt 2,71 (17 omdömen)
Skriv omdöme!
013 - 15 45 10, Attorpsg. 21, 582 73 Linköping

Mer information

Kategori: Hushållsutrustning, vitvaror - Installationer, service

Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsida
Bilder på GarantGruppen ab
Lägg till bild

Omdömen om GarantGruppen ab

?

2014-04-16

claes

för många kockar

Det enda du gör är att anmäla din service till detta företag, de tar sedan ut en kostnad för att lämna vidare ärendet till berört serviceföretag. Har du sedan frågor om fakturan kan de inte svara på dessa utan hänvisar till serviceverkstaden, som inte heller kan svara på frågor om fakturan. Lite av ett moment 22.

2013

?

2013-10-28

Gert Persson

Bluff?

Konstigt företag!

Skickar ut en faktura med hänvisning till utförande serviceföretag.

Eftersom det är ett felaktigt Bankgiro angivet på fakturan så gör man ju det.
Bara för att få reda på att det kan de inte hjälpa till med då det inte är de som skickat fakturan!
Därefter ringer man till Garantgruppen i Linköping. Bara för att inte komma fram!!!!!!

Verkligen extremt dåligt!

Viulket Bankgironummer är det rätta?????????????

Stor skärrpning anbefalles!!

Dessutom får jag nu reda på att anvisad mailadress info@garant.se inte är tillgänglig!!

Vad är detta??

?

2013-07-24

Zeno

Okunnig personal!!!!

Köpte en ny tvättmaskin, sköljmedlet spolades inte ner så sa dem att det är dålig vattentryck och sedan gick de. Sickade faktura på 893 kr. Skamlöst!
Felet låg vid slangen, kompis fixade gratis.

2012

?

2012-09-18

Stefan Svensson

Snabb service

Alla mina problem löste felanmälan direkt. Ingen service behövdes bokas.

?

2012-09-01

Jonny Nilsson

Kanon Nöjd

Ni löste problemet med min trasiga Samsung tvättmaskin samma dag som jag anmälde felet.

?

2012-03-28

Simon W

Jättenöjd kund

Kunnig personal på felanmälan som gav mig svar på samtliga frågor. Kunde tillsammans med henne lösa problemet direkt.

?

2012-03-20

Tomas

Snabb Proffsig Service

Ringde in en felanmälan på min tvättmaskin.
Dagen efter (inom bokad tid) kom det hem en servicetekniker och körde i en ny programvara i min tvättmaskin som efter detta fungerade.
Jag blev imponerad.
Snabb proffsig service jag kan rekommendera.

?

2012-01-30

Martin Writhler

God servicekänsla

Tog emot min anmälan med mycket bra servicekänsla. Kunnig personal från start till slut. Ingen telefonkö!!

Visa alla omdömen (17)

Rejta i din mobil!

  • - Sök där du är
  • - Skriv omdömen i din smart phone
  • - Dina vänners omdömen

Fler hushållsutrustning, vitvaror - installationer, service i Linköping

Rejta Close
Mejladress Den här mejladressen är ny för oss!

Godkänn den genom att klicka på länken i mejlet som du får av oss. Ditt omdöme visas på Rejta.se så snart det är klart!

Ändra mejladress
NB: Din mejl kommer inte synas eller användas i andra syften.