Omdömen om ProCard AB
Pianocenter AB Stockholm
Per Johansson/Procard är professionell ut i fingerspetsarna, är mycket seriös och idérik. Vi har själva kunder inom kändiseliten som Riksmixningsverket (ABBA Bennys studio), Lenny Norman, Carola, EMD, Sveriges Radio/TV, musikhögskolor, Operan, Konserthus för att nämna några och som inte accepterar annat än högsta kvalité. Därför har vi vid flera tillfällen vänt oss till Procard foto för att vi där får valuta för våra pengar. Vi kan med varm hand rekommendera Procard foto.
PIANOCENTER AB Stockholm
Professionell ut i fingerspetsarna, mycket seriös, initiativrik och ödmjuk. Vi har själva oerhört krävande kunder inom kändiseliten som Rikmixningsverket (ABBA Bennys studio), EMD, CAROLA, Lenny Norman, Sveriges radio/TV, muskhögskolor, konserthus mm. som inte nöjer sig med annat än högsta kvalité. Rekommenderar Procard och Per Johansson med varm hand!
Christer Hjalmarsson
Professionell ut i fingerspetsarna, och det e ändå i underkant. Men så är han rankad som nr 2 i världen med en av sina fotoserier, det säger väl allt egentligen!
2012-02-14
Cornelia
Har fotat modell och porträtt foto ett antal gånger hos Per Johansson och man kan ju inte säga annat än att fotona är i världsklass! Otroligt professionell och kreativ för å inte tala om trevlig utan dess like! Man känner sig helt trygg i hans händer och han lyckas alltid få fram det lilla extra vilket resulterar i fantastiskt fina bilder! rekomenderar honom starkt!
Tack Cornelia det är ett nöje att jobba med dig
2011-09-28
Anlitat Per Johansson för att ta porträtt fotografier och för att ta fram sponsor kort till våra ungdomar som dansar Latin Aklass. Mycket proffsigt och skickligt gjort. Hans känsla att få fram karaktärerna i dom olika danserna och på så sätt få fram helt enastående bilder. Kan inte ha blivit bättre. Vi rekommenderar honom varmt
Ett rent nöja att jobba med så duktiga dansare
2009-11-07
Henrietta
Per Johansson är, i mitt tyckte, en av världens bästa fotografer. Jag har alltid blivit 100% nöjd och mer därtill med bilder som jag har tagit hos honom. Per har en otrolig känsla för bild och form, hans tekniska kunnande i kombination med en stor konstnärlig känslighet gör att bilderna blir något utöver det vanliga. Jag känner mig alltid fullständigt lugn när jag arbetar med Per och vet att alltid lockar fram mina bästa sidor och fångar ögonblicket. Ett mycket trevligt och vänligt bemötande därtill gör att jag varmt rekommenderar ProCard AB och fotograf Per Johansson för alla typer av fotograferingar.
2009-10-26
Magnus
Per är ett verkligt proffs. När man vänder sig till Procard får man inte bara en produkt som håller hög kvalité utan även en respons på ens egna förslag och idéer. En dialog som tar produkten, layouten längre än vad man först kunde tro. Det handlar inte bara om att Per har en hög teknisk standard på sin utrustning han har även den kunskap som behövs för att hantera den.
Jag använt Per både vid reklamfotagrafering och grafiska reklamprodukter, allt med genomgående högsta kvalité
2006-06-14
es
Bra företag som är mycket hjälpsamma och lyssnar på sina kunder. Tycker att det är jättekul att jobba med er

Mycket proffsig och seriös, idérik och ödmjuk! Vi har själva krävande kunder inom kändiseliten som (ABBA) Bennys studio, Lenny Norman, CAROLA, EMD, Sveriges radio/TV, TV4, Operan, Konserthus, musikhögskolor mm. som kräver högsta kvalitet. Det kräver vi också..och det får vi hos Procard foto!!!