Omdömen om Klipp-It
2011-11-29
Ann
Lina är alltid lika trevlig och framför allt duktig gällande färg och klipp. Accepterar att jag föredrar att läsa skvaller ;) Bra pris och superservice! Dori inte att förglömma - guld!
2011-11-16
Sofia
Klippte mig alldeles nyss hos Lina, jätteduktig och trevlig frisör! Är supernöjd med mitt hår, precis som jag ville ha det. Rekommenderas varmt.
Dessutom väldigt prisvärt! Skönt att man hittat rätt frisör, är en blivande stammis!
2011-10-04
Jonas
Mycket trevlig och duktig frisör! Blivande stammis ;)
2011-02-28
Amanda & Nicke
Tack Lina & Dori!
Lina fixade mitt hår så fint ;)
Inte många som lyckats med slingor på mitt hår.
Men Lina grejade det,tack åter igen.
Har betalat det dubbla i andra salonger och aldrig varit nöjd.
Jag och min pojkvän hade hittat salongen via Rejta.
Nu går vi bägge på Klipp-it.
2010-11-15
Z
Varje gång jag kommer dit som kund blir jag alltid behandlad som kung och blir alltid varmt bemött!
Lina klipper verkligen fint och bra och lyssnar på hur man vill ha det!
Vill dock påpeka att den manliga frisören verkar gilla doften av hårspray lite extra mycket då han då och då sprayar ut i tomma intet..
2010-07-15
F.A.P
Stureplan släng er i väggen för Tuleplans frisörer ger alltid en 100%-ig tillfredställelse! Har varit stammis i 5 år och tänker fortsätta tills de går i pension!
2009-11-06
Underbart mysig salong och superduktiga frisörer, både Lina och Dori! Blev supernöjd med både fägen och klippningen, plus att jag fick en cappuccino och chokladoll när hon färgade.
2009-05-12
Malin
Varför åka in och fixa håret hos dyra frisörer i innerstan när det finns en så bra salong i sundbyberg! Rekomenderas varmt! Toppenfrisörer och bra priser!
2009-01-16
Molly Malo
Rekomenderas varmt! Varför åka in till stan och betala multum när det finns en så bra frisör så när och med humana priser! Professionella och mycket kunniga frisörer!
2008-12-06
annette
2008-12-05
Jag är jättenöjd.Här är ett bra samarbete mellan kund och frisör. Ett mycket trevligt mot-
tagande. Lina har klippt/gjort slingor på mig
ett par gånger, jag är alltid lika nöjd.
Här har de kunden i fokus. Den här frisörsalongen, kan jag verkligen rekommendera.
2008-10-21
Jenny
Jag är alltid lika nöjd efter ett besök på Klipp-It! Mysig salong och trevliga frisörer. Har klippt mig där flera gånger och kommer absolut gå dit igen. Blev även nöjd när jag slingade håret där.
2008-06-12
Enok
Klippte mig idag hos Dori! Vilken potta han ordnade. Perfekt kant jämn och snygg. Kort och snaggat i nacken precis somdet ska vara. Härligt med en frisör som förstår att även en vuxen man kan trivas i denna mångsidiga kvalitetsfrisyr!
2008-05-28
Therese
Jag brukar gå till Lina när jag ska färga/slinga och klippa mig. Är alltid lika nöjd, bäst blir resultatet när hon fått relativt "fria händer" på mig. Färgen håller sig fin jättelänge. Helt OK priser också!
2008-04-24
Erik
Fick en OK klippning men personalen känner inte igen en fast jag har gått där i mer än ett år.
2008-03-04
Bra frisör med personligt bemötande. Synd att de bara tar kontant betalning.
2007-09-16
Malin
Testade Klipp-it efter att ha läst många bra omdömmen och blev väldigt nöjd. Mycket trevlig och lugn atmosfär. Lina gjorde folieslingor i mitt trötta hösthår och det blev riktigt snygg. Kan varmt rekommendera denna salong. De skrev även upp vilken färg man använt ifall man vill göra likadant nästa gång. Jag tror jag kan ha hittat "min" frisör.
2006-11-26
Sara
Gick in på eniro och sökte frisör i "sumpan",provade klipp-it och är jättenöjd.Mysig liten salong,duktig frisör som lyssnar och kunnig.Blev även bjuden på en cappuccino under tiden jag fick håret färgat(världsklass).Hade aldrig hittat hit utan eniro.Priset & resultatet?
Fick betala 860 kr för klipp & färg och det är helt ok(tidigare 1100 kr) har fått många komplimanger för mitt hår.
Kommer garanterat komma tillbaka igen.
Fick även kvitto(imponerad),hur ofta ger frisören kvitto?
Prova salongen!
2006-09-29
Malin
Fick tips av min vännina att klipp-it var bra,och nu är jag
fast där.
Trevligaste salongen i "Sumpan",bäst på färg.
Oavsett hur man vill ha håret eller kanske inte har någon ide så är
man alltid jättenöjd när man kommer från klipp-it. Provade folieslingor för första gången här och det blev super!
Känns skönt att komma in i en mysig salong som inte har stressfaktor
som många andra salonger.
Rekommenderar verkligen denna salong.
2006-09-22
ett ok ställe att klippa sig, dock hade jag större förhoppningar att få en ny fräsch frisyr och ideér som de säger på sin hemsida vilket jag inte tyckte de hade så mkt erfarenhet av...
lite osäker frisör...
2006-09-05
Jossan
Seriös salong med fin service ock känsla för klippning.Har klippt mig i många salonger,men aldrig fått ett kvitto när jag betalat.Men på klipp-it fick jag ett kvitto.Kommer garanterat att komma tillbaka.
2006-08-23
Pia
Jag ber att få buga och tacka för ett härligt omhändertagande av salong Klipp-ït! Sällan träffat på kombinationen av trevliga och duktiga frisörer i samma salong men det har jag nu hos denna salong! Mina varma rekommendationer!
2006-08-05
Smålänningen
Med bra ideer,lyhörd och en känsla för vad som passar en Plus ett mycket personligt bemötande.
Har klippt och slingat håret på salong Klipp-it på "Tuletorget" sedan 1999 och alltid varit nöjd.Har fått
goda råd när jag varit osäker,både när det gäller frisyr och när det gäller färgtoner.Proffsig stämning!
Det kostar en liten pung men jag tycker det är mycket prisvärt trots att jag är smålänning!!
Rekommenderas!
2006-07-24
Sara
Jag har aldrig fått så mycket komplimanger efteråt.Jag kommer igen!Ni hade fått 5 stjärnor om det inte hade varit för att det var lite svårt att hitta till er(första gången) men nu vet jag.Det märks att
frisören lägger ner tid & kärlek på kunderna.Frisören lyssnar på kundens behov & önskan.Man blir verkligen väl bemött & mycket bra omhändertagen när man kommer dig.Servicen i denna lilla
mysiga salong var kanon.
Gå till klipp-it,ni ångrar er inte!
2006-06-26
Camilla
En snygg och fräsch salong med trendiga frisörer som vet vad mode är. Här vågar man absolut ge frisörerna fria händer och komma ut jätte snygg! Senast klippte jag mig hos dori, tack för en jätte snygg frilla :D Helt okej priser också
2006-06-16
Lena
kan inte bli bättre helt enkelt! snabbt, skickliga, lyhörda! De har gjort både allt, barnklippning och "vanlig" klipp/färg i vår familj, alltid varit nöjda! Extra till Dori som är favoriten!
2006-05-13
Jasmine
Blev rekommenderad av min vännina att klipp-it var bra,och det kan jag instämma till 100 %.Otroligt prisvärd,blev nästan förvånad att det inte skulle kosta mer.Nu kommer min familj helt klart att komma till er.5 stjärnor från mig.
Jasmine & familj
2006-05-05
Hade ni(klipp-it) inte haft en hemsida,hade jag aldrig hittat er.Tack för slingorna och klippningen.Är super nöjd.
2006-04-17
Ollson
Mina barn älskar att klippa sig hos Dori på klipp-it.Vi har provat många frisörer men mina barn vill "bara" till Dori,så nu får vi åka 45 min varje gång vi ska klippa oss...men det är det värt.Kul att fler tycker som oss.
2006-04-10
Lollo
Min favo frisör.Alltid lika gla´ o god.Hoppas du(Dori) är kvar ett tag till.
2006-04-02
Adde
5 stjärnor går till mina frisörer på klippit i sumpan.Har alltid koll på läget,vad som gäller o s v.Nice prices...Har bara gott o säga om klippit.
2006-03-29
Malin
Ser att fler än jag som har hittat hit..Kul..Har bara bra saker att säga om Klippit i sumpan..Jättetrevliga frisörer..
2006-03-27
Daniel
Kul att man inte är ensam o gilla er,ni är klart bäst i stan på att klippa.
Daniel
2006-03-25
Mackan
Zlatan kan fotboll! Dori kan klippning! Vad skulle vi göra utan dig Dori?
Kungen av klippningarna
Duktig frisör som verka ha koll på läget =).
Tror han heter Dorian.
Fick även en Cafe latte (pluspoäng) under tiden jag väntade på min tid.
Dock så är Klipp-it dyrast i pris längst hela Tulegatan.