Om rejta.se
Rejta.se är Sveriges största sajt för att läsa och skriva omdömen.
Vi vill hjälpa dig att ta rätt beslut när du ska anlita ett företag. Oavsett om du ska anlita en hantverkare, en cateringfirma, en mäklare eller en frisör så kan du läsa här vad andra tycker om företaget. När du sedan har använt en tjänst kan du ge den ett omdöme här. På så sätt hjälper du andra att ta rätt beslut!
När du själv skriver omdömen – här är några tips att tänka på:
- Var uppriktig, ärlig och sann
- Skriv det du upplevt, alltså dina egna erfarenheter
- Var konstruktiv i din kritik - skriv inte för att skada eller hämnas
- Lämna inte felaktiga uppgifter om dig själv
- Du får inte göra reklam eller erbjuda dina egna tjänster
Här hittar du fullständiga regler och villkor för rejta.se
Även om man får vara anonym eller skriva under alias när man lämnar omdömen, så ser vi gärna att du lämnar en mejladress där vi kan nå dig eller loggar in via ditt Facebook-konto. Vi lämnar självklart inte ut dina kontaktuppgifter till någon utomstående, men om det skulle vara så att vi inte kan publicera ditt omdöme så vill vi gärna motivera varför och det gör vi i ett mejl till dig.
Dina omdömen kommer även att visas hos olika partners, allt för att det ska bli lättare att göra rätt affärer!
Använd Rejta i mobilen
För att förenkla och göra det möjligt att lämna omdömen på språng och i farten, glöm inte att installera Rejtas mobilappar!
Här hittar du appen om du har en Androidtelefon och
här finns appen till din iPhone.
Har du frågor eller åsikter om rejta.se? Tveka inte att höra av dig. Du gör det enklast genom vårt kontaktformulär.
Rejta.se ägs och drivs av Eniro Initiatives AB.