Omdömen om Aviata Hårstudio
2011-12-08
Nöjdaste kunden
Jag gjorde en klippning - och fick ett helt nytt utseende! Och det bästa är att jag kan styla själv och känna mig supernöjd!!
Tusen tack! Vilken jättemysig liten salong du har. Proffsigt och hemtrevligt på samma gång.
2011-12-06
Johanna
En frisör som verkligen håller vad hon lovar! Aldrig har jag eller mitt hår varit så tacksamma över att upptäckt Sveriges bästa Frisör!!! Tack
2011-12-05
Amanda
Gjorde slingor hos Ellinor förra veckan och jag måste säga att så nöjd har jag aldrig varit tidigare! Jag fick jättebra tips och stortrivs med mitt nya utseende.
2011-10-27
Helena
Hon är den bästa frisörskan i hela Alingsås.
Jag uppmanar alla att testa henne!
Oerhört nöjd!
2011-05-28
Joel
Trevligt bemötande, lugn skön miljö och en frisör som verkligen bryr sig om kunden. Tack för en bra klippning Ellinor.
2011-05-05
Lilla My
Jag har aldrig förr varit så här nöjd med min frisyr! Måste bara uppmana alla som någon känt sig missnöjda med sin frisör att gå till Hjärterum - helmysigt ställe - och beställ tid hos Ellinor. Världsklass!!!
2011-04-28
A-såsare
Helnöjd efter min klippning här. Kommer tillbaka när det är dags för en ny klippning igen. Trevlig atmosfär och bra bemötande från den unga frisörskan.
2011-03-31
Sofia
Gjorde mina extensions hos Ellinor och hon gjorde det så bra! Aldrig varit så nöjd innan och då har jag använt mig av extensions i ett par år. Rekomenderar alla att gå dit. Hon har talang!
2011-03-23
Nöjdaste kunden i år
Här är en ung tjej som verkligen håller världsklass! Jag hoppas alla som vill bli nöjda med sin frisyr och sin frisör kommer att hitta hit. Att det dessuotm är en supermysig miljö gör bara saken bättre. Alla ni som tvekar: gå till Ellinor och ni kommer aldirg mer att vilja gå till en annan frisör.
2011-03-06
Göteborg 88
..ung som gammal
vill man komma till en frisör och få koppla av i en härlig miljö och en enormt duktig frisör som man direkt får förtroende för. Jag har klippt mig hos många men som alla säger som besökt Ellinor
att YES här finns hon - galet duktig
Hon ser dig som helhet lyssnar på dig och klipper inte något man inte själv fixar - jag är så nöjd.
2011-03-01
Lisa
Har aldrig förr fått så många komplinger för mitt hår som efter mitt besök på Aviata i Alingsås! Har fått härlig ny fräschör som gör att jag känner mig både yngre och vackrare. Tack Ellinor för att du fick mig att pröva en ny look! Rekommenderar den här tjejen till både ung och gammal. Ett plus också för den mysiga miljön, otroligt ombonat och personligt!!!
2011-02-14
Hanna
ÄR så oerhört nöjd med min nya frisyr och frisör. Kanon trevlig tjej som bjuder på sig själv och gör allt för att göra en nöjd och fin. Har fått suveräna stylingstips!! Håret blir lika snyggt hemma som när hon stylade mig. Hon säljer dessutom Joico vilket är det absolut bästa märket i världen!
2011-02-14
Hanna
2011-02-13
Lisa
Måste bara säga att jag är så fantastiskt nöjd med Ellinor. Hon lägger ner både själ och kunskap i sitt arbete och hon har inte lite av någondera. Rekomenderas varmt!!!
2011-02-11
manda
En ödmjuk pålitlig tjej som arbetar med hjärtat och med glimten i ögat.
Hon ser varje kund - alla som jag känner har blivit så nöjda. Jag gjorde mina extensions här på Aviata hårstudio och är så grymt nöjd. Tack
2011-01-24
Aldrig så snygg förut
Vill verkligen rekommendera denna unga tjej som just öppnat i Alingsås. Härlig miljö, proffsigt resultat. Hoppas många hittar hit! Jag rekommenderar alla jag känner att pröva här.
2011-01-22
Emelie
Jag är imponerad över hur duktig Ellinor är! Alla jag pratat med som går hos henne är supernöjda :) Jag kommer aldrig byta frisör!
2011-01-03
Sara
Alltid utmärkt! Alltid lika nöjd när jag går därifrån!
Proffsig och oerhört modemedveten frisör med en härlig personlighet!
En härlig och hjärtlig salong där man alltid
blir bemött trevligt och får en profisonell behandling!
Fortsätt så tjejen!
Jag tippsar alla jag träffar om dig!
Så grymt nöjd är jag! Klippning i toppklass till bra pris, håret fick helt nytt utseende och ny känsla, hon lyssnade verkligen på mina önskemål och gick hela tiden efter hur jag själv ville ha de! Stylade håret jättesnyggt, jag gick runt och kände mig som världens finaste resten av dagen! Kommer rekommendera henne till alla jag känner, hon förtjänar 100 stjärnor!