The Phone House

Omdömen om The Phone House

2012-05-17

Jennie L Jennie L

Toppenbra!

The Phone House i Östersund har den bästa personalen! Dom är trevligt och dom kan sin grej. Frågar man dom om hjälp med att föra över bilder/musik från telefon till telefon så fixar dom det direkt.

Tycker The Phone House är toppen!
/Jennie

2012-05-11

Rickard

Lurad av försäljare

Tog deras försäkring och blev då lovad att om jag behövde nyttja den, så kunde jag passa på att lägga mellan för att uppgradera till nyare telefon. Nu vägrar dom att stå för det löftet. Dåligt! Har fler blivit lovade "uppgradering"? / Rickard

2012-04-27

Anna P Anna P

tack för hjälpen!

Min telefon blev trasig och affären där jag igentligen köpte den på ville inta laga den även fast jag hade garanti kvar, ni hjälpte mig, och snabbt gick det. tack! nästa gång jag köper en telefon köper jag den hos er!

2011-02-03

Neewbie

Service i världsklass

Mycket kunnig och ärlig personal!!!! Dom hjälpte mig med allt till min mobil! Precis allt! Och även när jag kom in några dagar senare och hade en massa frågor så tog dom sig verkligen tid och hjälpte mig. Jag har aldrig fått ett bättre bemötande från någon butik någonsin!

Shopping, butiker
R1002840;Mobiltelefoner, telefoner - Detaljister