Omdömen om Cykeltjänst
2008-02-27
Fredrik
Jätte trevlig och hjälpsam personal. Bra utbud och priserna är riktigt bra.
2007-10-23
Henrik
Har aldrig varit me om en sån bra butik innan. Service av cykeln på bara en dag och kostnaden blev knappt något!!! Kan rekomendera butiken starkt! Trevlig & kunnig personal!!! Värt att titta in i!!
2007-08-30
DrLove
Kunnig och mycket trevlig personal. Stort utbud för motionärer, fritidscyklister och semiproffs. Jag åker alltid dit.
2007-06-18
CK Motvind
Är på Cykeltjänst många gånger under säsongen,och annars med.Det är ett glatt och kunngit gäng .Man blir alltid mycket väl mottagen när man än kommer,och det finns alltid en stund över för lite småprat.Rekommenderar dom gärna till andra.
2007-06-07
Erik
Jag har varit till Cykeltjänst vid ett flertal tillfällen och fått ett mycket bra bemötande samt bra service. När de vid ett tillfälle inte ansåg sig ha utrustning för att kunna serva framdämparen till min mountainbike hänvisade de mig till "dämpargurun" Dr Spoke i Stockholm. Där fick jag kanonbra hjälp.
2007-05-29
Cyklerare
När jag i Södertälje behöver göra min cykel en tjänst, då brukar jag vända mig till Cykeltjänst. Med stor kunnighet, tålamod och glatt humör, de lagar, servar och säljer cyklar i ett kör. Deras reparationer och tillbehör till vettiga priser, har räddat mig och mina cyklar ur flera kriser.
2007-05-17
Glad
Sevice direkt,allt fixas. Bästa affären jag varit i. Hög klass.
2007-05-12
Moll
Kunnig och hjälpsam personal som servade min cykel, bytte sadel, satt på punkteringsfria däck och tipsade om bra cykelväskor inför min första långa cykelsemester (600 km) längs ostkusten till Skåne. Resultatet blev en fantastisk och minnesvärd resa genom ett blomstrande Sverige. Kedjan hoppade av två gånger men i övrigt var cykeln super!
Det de inte kan om cyklar är inte värt att veta