Cykeltjänst

Omdömen om Cykeltjänst

2009-08-17

Perra

Proffs

Det de inte kan om cyklar är inte värt att veta

2008-02-27

Fredrik

Bra service!

Jätte trevlig och hjälpsam personal. Bra utbud och priserna är riktigt bra.

2007-10-23

Henrik

Hur bra som helst!!!

Har aldrig varit me om en sån bra butik innan. Service av cykeln på bara en dag och kostnaden blev knappt något!!! Kan rekomendera butiken starkt! Trevlig & kunnig personal!!! Värt att titta in i!!

2007-08-30

DrLove

Stort utbud!

Kunnig och mycket trevlig personal. Stort utbud för motionärer, fritidscyklister och semiproffs. Jag åker alltid dit.

2007-06-18

CK Motvind

Jättebra

Är på Cykeltjänst många gånger under säsongen,och annars med.Det är ett glatt och kunngit gäng .Man blir alltid mycket väl mottagen när man än kommer,och det finns alltid en stund över för lite småprat.Rekommenderar dom gärna till andra.

2007-06-07

Erik

Gott bemötande och bra hänvisning

Jag har varit till Cykeltjänst vid ett flertal tillfällen och fått ett mycket bra bemötande samt bra service. När de vid ett tillfälle inte ansåg sig ha utrustning för att kunna serva framdämparen till min mountainbike hänvisade de mig till "dämpargurun" Dr Spoke i Stockholm. Där fick jag kanonbra hjälp.

2007-05-29

Cyklerare

Kommer gärna dit igen

När jag i Södertälje behöver göra min cykel en tjänst, då brukar jag vända mig till Cykeltjänst. Med stor kunnighet, tålamod och glatt humör, de lagar, servar och säljer cyklar i ett kör. Deras reparationer och tillbehör till vettiga priser, har räddat mig och mina cyklar ur flera kriser.

2007-05-17

Glad

Toppen

Sevice direkt,allt fixas. Bästa affären jag varit i. Hög klass.

2007-05-12

Moll

Cykelsemester

Kunnig och hjälpsam personal som servade min cykel, bytte sadel, satt på punkteringsfria däck och tipsade om bra cykelväskor inför min första långa cykelsemester (600 km) längs ostkusten till Skåne. Resultatet blev en fantastisk och minnesvärd resa genom ett blomstrande Sverige. Kedjan hoppade av två gånger men i övrigt var cykeln super!

Sport och fritid
R1000689;Cyklar - Detaljister