Veterinärerna i Gråmanstorp

Omdömen om Veterinärerna i Gråmanstorp

2012-05-10

Mira S Mira S

Proffsiga

Katarina och Helen är proffsiga och man blir alltid vänligt bemött både djur o ägare.

2012-05-08

Anita o Polly

Fantastiskt ställe

Superbt, man blir alltid vänligt bemött både djur o ägare, de tar sig tid och har alltid ett glatt humör jag känner mig väldigt trygg efter ett besök hos dom. Rekommenderar dom varmt.

2011-04-07

Kanon

Den bästa hjälp du kan få! Proffsiga, vänliga och har alltid tid!!!

2010-09-09

MJ

Proffsiga

Katarina och Helen är alltid tillgängliga och följer alltid upp. Vi är mkt nöjda med all deras hjälp!

2010-05-31

Lisbeth

"Schooby" Tackar

Ja matte blev jätteglad att få snabb hjälp till Schooby som hoppade på 3 ben Smärtlindring o Tabletter och ett vänligt bemötande och vi tänker komma tbx fler gånger (om det behövs )

2010-03-12

Mirjam

Imponerande!

Fick snabb o proffsig hjälp då ett felläge förelåg vid en kalvning. Det blev kejsarsnitt på plats. Ett utgångsläge där de flesta veterinärer hade sagt "nödslakt" (som inte ens finns längre) resulterade i en fin tjurkalv o en bra ko som inte har biverkningar o tar väl hand om sin kalv. All heder åt Knud Arne!
Har nu valt att alltid anlita dessa, då det händer att vissa andra veterinärer inte ens kan svara i telefon på jourtid. Dessutom utmärkt med en station som har kompetens nog att behandla allt från möss till elefanter. Än en gång TACK!!!

2010-03-11

Ziggy

Tack!!

Proffessionellt, empatiskt och pedagogiskt bemötande för både vår hund och oss oroliga ägare. Tack!

R1002523;Veterinärer - Leg.: Privatpraktiserande

Fler veterinärer - leg.: privatpraktiserande i Klippan