Kategori: Veterinärer - Leg.: Privatpraktiserande
Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsidaOmdömen om Veterinärerna i Gråmanstorp
2012-05-08
Anita o Polly
Superbt, man blir alltid vänligt bemött både djur o ägare, de tar sig tid och har alltid ett glatt humör jag känner mig väldigt trygg efter ett besök hos dom. Rekommenderar dom varmt.
2011-04-07
Den bästa hjälp du kan få! Proffsiga, vänliga och har alltid tid!!!
2010-09-09
MJ
Katarina och Helen är alltid tillgängliga och följer alltid upp. Vi är mkt nöjda med all deras hjälp!
2010-05-31
Lisbeth
Ja matte blev jätteglad att få snabb hjälp till Schooby som hoppade på 3 ben Smärtlindring o Tabletter och ett vänligt bemötande och vi tänker komma tbx fler gånger (om det behövs )
2010-03-12
Mirjam
Fick snabb o proffsig hjälp då ett felläge förelåg vid en kalvning. Det blev kejsarsnitt på plats. Ett utgångsläge där de flesta veterinärer hade sagt "nödslakt" (som inte ens finns längre) resulterade i en fin tjurkalv o en bra ko som inte har biverkningar o tar väl hand om sin kalv. All heder åt Knud Arne!
Har nu valt att alltid anlita dessa, då det händer att vissa andra veterinärer inte ens kan svara i telefon på jourtid. Dessutom utmärkt med en station som har kompetens nog att behandla allt från möss till elefanter. Än en gång TACK!!!

Katarina och Helen är proffsiga och man blir alltid vänligt bemött både djur o ägare.