Schmidt Günther

Omdömen om Schmidt Günther

2011-08-23

Patricia

Missnöjd!

Dåligt att hjälpa med lite mer komplicerade ärende, bla cystor. G.S är nog trött på att fortsätta sitt jobb som gynekolog (63 år).
Dålig kunskap,tyvärr!

2011-08-05

Caroline

Missnöjd!

Dåligt med uppföljningar under hormonbehandling, vilket resulterade i att ingen såg att jag hade blödande cystor som växte...Fick åka in till sjukhuset akut med svåra smärtor. Hade G.S följt upp som man bör en gång i månaden hade man upptäck detta.

2011-05-31

Nöjd trebarnsmor

Proffsig och vänlig!

Gûnther, hans barnmorska Marianne och sekreterare Lotta är underbara! Jag rekommenderar dem varmt till alla!

2010-12-16

Världsklass

Världsklass!!

2010-12-14

Ewa

Ewa

Jag fick ett mycket bra bemötande av alla redan vid första besöket. Dr. Schmidt är förtroendegivande och skicklig, den bästa gynekologen jag träffat.

2010-07-26

Lisa

Kanon duktiga!

Varma vänliga och väldigt förtroendeingivande. De bryr sig om och man får alltid ett varmt mottagande.

2010-06-17

-84

Ett ovanligt bra team!

Har alltid känns mej illa till mods när man vet att ett besök hos gynekologen varit nära. Men en vän tipsade mej om Günther och nu har jag ingen konstig känsla och skjuter heller inte upp mina besök!

2010-05-16

Elisabeth

Patient sedan 24 år

Mycket professionell och duktig läkare. Den absolut bästa gynekologen i stan. Har varit hos många olika gynekologer, inte bara i Sverige, och han är verkligen den bästa.

2010-03-16

Trygg

Fantastiskt ställe

Mycket bra personal och ett underbart, proffsigt och engagerat omhändertagande. Man känner sig aldrig obekväm. Tänk om all vård kunde vara såhär!

2010-02-26

kajsa

patient sedan 30 år

Ett trevligt team med underbara sköterskor.

R1002770;Läkare: Spec. kompetens - Gynekologi, obstetrik, förlossning

Fler läkare: spec. kompetens - gynekologi, obstetrik, förlossning i Helsingborg