Omdömen om Bäckaskogs Hundpensionat
2011-01-21
Marianne
Jättebra hunddagis och pensionat som rekommenderas varmt. Mina hundar har väldigt bråttom in varje morgon och de får både promenader och leka i hagen med andra hundar som de trivs tillsammans med. Plus att den som tar emot och lämnar ut alltid ger ett trevligt bemötande.
2008-10-07
L8L
Våra hundar trivs utmärkt på Bäckaskogs hundpensionat. Ena hunden kan inte komma in snabbt nog, efter hon har hoppat ur bilen, och den andra är svår att få med sig hem på kvällen. Trevlig personal med super bemötande, rent och snyggt, och hundarna trivs. Kan det bli bättre?
2007-12-03
Gun
Sist när jag hämtade "Bönan" blev hon naturligtvis glad över att se mig, men hon var inte säker på om hon ville följa med hem, ett betyg gott som något.
2007-11-20
Camilla No
rigtig snäll , känna hur man behandler djur , hundana trivs på trods av dom er iväg från familien , om du vil kan din hund til och med få välja en fåtölj eller soffa ... utroligt jag vil på semester der :-)
Alla som vill/måste vid något tillfälle lämna bort sina ögonstenar så finns det inte något tryggare och bättre ställe än detta. Rent och snyggt och väl omhändertagna. Vi kan till hundra procent rekomendera detta till alla. Vi vill på detta sätt tacka dig att vi fick hem våra ögonstenar i det bästa skick som om dom hade varit hemma.