Omdömen om Jordans Bilservice
2009-01-06
Nöjd kund
när min bil började ryka under körning. Hittade Jordan via Eniro och läste omdömena. De kunde inte stämt mer! Jag lämnade bilen en torsdagseftermiddag och precis innan stängning ringde han och meddelade att bilen var klar.. billigt var det också och inte så allvarligt som vi båda först befarat.. Rekommenderar VARMT...
2008-10-15
Olof
Fantastisk service. Josef arbetade till sent en fredagkväll för att få klart bilen. Kom därefter och hämtade mig morgonen efter. Lysande bilmek!!
2007-10-23
Jack
Jag hade tidigare en Jeep Wrangler från -87 med diverse problem. Bilhuset Nr 1 föreslog Jordan när deras egen mekaniker var på semester, jag ångrar inte en sekund att jag vände mig till Jordan. Han gjorde t.o.m. hembesök vid ett tillfälle för att syna Jeepen när den inte var körduglig. Toppen!
2007-10-08
Birgittax2
Jordan ställde upp en fredagkväll och fixade bensinläckan på bilen så vi kunde ta oss hem till Växjö Lagningen håller jättebra och bilen är tvärtät. Supertrevligt bemötande och mycket prisvärt.
2007-08-06
loppan
Vad vi än har för biltrubbel, löser denna fantastiske man detta!
2007-05-25
Gunnar.L
Jordan hjälpte mig med snabb service när när min 300c behövde det, nu går bilen som en dröm igen! Tur att det finns en man med kunskap i vår stad!
Jordan fixade vår bil snabbt och lätt och billigt. Vi är väldigt nöjda och kan bara rrekomendera honom.