Omdömen om Piazza-Deli AB
2012-05-11
Magnus
Familjen Cicek, tyvärr har ni tappat den italienska kvaliten på mat på er meny. Trevlig miljö men maten var inte bra. "Gör om, gör rätt"
2012-02-21
SARA-Thomas
uvudrätt,liten och ingen smack alls,pasta sönderkokt, för mycket halvfabrikat bland tillbehören.va ska man säga?go vin iaf..servicen var super bra,Vänlig och omtänksam.
2012-02-14
Jill
God huvudrätt och extremt goda efterrätter men servicen var sådär. Jag hann äta upp min förrätt innan min man fick sin, tog lång tid att påkalla uppmärksamhet. Men väldigt trevlig atmosfär och god mat och gott vin, hyfsade priser!
2012-02-13
Enzo
Varför ska alla "icke italienare" ge sig på att laga Italiensk mat?
2012-02-09
Micke
WALLENBERGARE M. RÅRÖRDA LINGON, ÄRTOR, & SKIRAT SMÖR. SERV. M. POTATISPURÈ.Piazza med Italiensk känsla,eller Svensk känsla?Vad har hänt på Piazza?Italiensk mat?Stor besvikelse.Gemensamt för många är en besvikelse över att Piazza har inte italiensk mat längre.
2012-02-07
Ola&Malin
Pasta var super sönderkokt,spaghetti frutti di mare inge smak,carbonara det va som en soppa typ 2 dl grädde och vatten samt kokt bacon,uschh.Ja men med tre svenska kockar i köket man ska inte kräva att det blir italiensk mat.Synd...
Denna restaurang kan inte hantera större sällskap! Fick vänta på förbeställd mat i 1,5h. Deras ursäkt var att de ställer inte fram maten om inte alla sitter ner.... Vilken Italiensk känsla.... Var noga med att titta igenom notan innan ni betalar, kan vara så att de fått med lite extra.