2008-11-13
Martin
Ända stället där jag blir 100% nöjd när jag klipper mig. Underbart trevlig personal som är mycket mycket proffsiga. Dessutom mycket förmånliga priser. Rekomenderas stark!
2008-10-07
Möjd Mita
är frisörerna på Salong Stil. Alltid mycket nöjd.
2008-09-04
Jojo
Klev in och möttes av positiv frisör. Trevlig lokal och stämning och ffa ett bra resultat!
2008-04-19
Jossan
Ny i stan och fick tips att gå till STIL. Kan bara säga: Ny fräsch vårlook, tack vare Sophie! Superduktig tjej! Har aldrig fått så många komplimanger tidigare för min frilla och fått så många att bli sugna på att gå till frisören =) REKOMMENDERAS VARMT!
2008-03-20
Stensgård
jag är alltid väldigt nöjd med resultatet när jag varit på Stil. Väldigt proffsiga och trevliga frisörer. Rekomenderas varmt!
2007-12-21
Nöjd kund
En salong med mycket proffsiga frisörer och en trevlig atmosfär. Jag är alltid nöjd och resultatet blir alltid vad jag tänkt mej.
2007-08-10
Carilie
Mycket duktiga och trevliga frisörer på Stil.
2007-07-03
Madde
Alltid glada och trevliga.Mycke skickliga frisörer Jag är jätte nöjd.
2007-06-30
mia
Proffsigt resultat med trevligt bemötande.. Jätteduktiga tjejer som jobbar där.
Jag förstår nu varför Salong Stil är nr.1 här på rejta. För ca 10 år sedan blev klippt av en medlem av svenska frisyrmoderådet i Göteborg. Då var jag till 100% nöjd. Jag är precis lika nöjd med frisyren jag fick idag! Stort tack Caroline :o)