Table 20

Omdömen om Table 20

2012-05-05

Cg

Mycket trevlig krog

God mat. Trevligt bemötande. Förtjust i deras fisk.

2012-03-05

Emma Persson

Bäst oxfilé i Kalmar!

Denna restaurang rekomenderas starkt!
Oxfilén med whiskeysås och potatisgratäng är det godaste jag ätit.
Riktigt trevlig och serviceminded personal har de också.

2012-02-14

Nicklas

Bra service

Jag och flickvännen var på Table 20 på alla hjärtans dag! Båda beställde vi en alla hjärtans dag meny! Jättegod toast Skagen till förrätt, oxfilé/fläskfilé black & White till varmrätt! Tyvärr fi i flickvännen endast fläskfilé på sin tallrik men det rättade de till direkt! Till efterrätt fick hon tiramisu som hon dock inte gillade! De bytte ut den direkt mot en choklad tårta med grädde och kompenserade med det för oxfilén de glömde till varmrätten! Trevligt och bra mat! Extra Plus till den servicen vi fick med gratis dessert.

2011-08-18

Jannicke K

Helt Ok!!

Hej allihopa!
Var på Table häromveckan och åt en kycklingspett samt en Pannacotta efter, helt ok mat och bra personal. Lite tråkig omgivning men priser därtill, vi återkommer gärna.

2011-08-11

Henrik A Henrik A

Stor oxfilé!!

Vi var och åt på table 20 häromveckan förra gången jag var där på en lunch var jag inte imponerad alls men nu var det riktigt super...köttet var stekt precis så som det skall vara när det är medium-rare. (ganska petig med det där så är det för mycket eller för lite så åker köttbiten ut igen) men kanon. det blir fler gånger. + till den trevliga servitörer som den stackaren hade problem att ta kort...men cash is king ;-)

2011-07-25

marie

toppen

var på table 20 ikväll, alltid lika gott, och en mycket trevlig servitör

2011-07-20

Alex

Underbart

Jättebra restaurang, god mat trevlig och kunnande personal och bra priser. En toppen restaurang helt enkelt

2011-04-23

Gott värre!

Sjukt god plankstek och jordgubbspannacotta! Jättetrevlig personal med =) Mycket trevlig kväll!

2011-04-05

marie

kalmars bästa krog

alltid lika god mat och trevlig personal

2011-03-24

Tobias

Toppen!

Otroligt god mat, mysig miljö och ett bra bemötande av personalen!!! Kommer garanterat tillbaka!!!

2010-11-17

Camilla

Imponerad

Fräsch mat med mycket grönt och färska grönsaker. Fina uppläggningar och mycket bra priser. Rekommenderar absolut den här restaurangen!

2010-07-28

Henke

Tack!

Mycket bra mat till bra priser och trevlig personal. Toppbetyg.

Restaurnager, caféer och Pubar
R1001257;Restauranger