Veterinär Fälth AB

Omdömen om Veterinär Fälth AB

2012-04-19

Leif A

Kanon!!!!

Ett stort tack till Mikael Fälth för din hjälp med vårt halvblodssto. Jag fick ett oerhört fötroende snabbt för denna veterinär som är trovärdig och kunnig i sitt yrkesutövande.

2012-01-26

Lasse

Hjärta av guld

och en kompetens utöver det vanliga har denne veterinär. Snabb och effektiv och en vilja att hjälpa ut i fingerspetsarna. Dessutom tar Mikael inga överpriser. Detta är en ovanlig kombination men ack så lyckad.

2011-08-01

Nöjd kund!

Tummen upp!

Vilken hästklinik! Otroligt trevligt och personligt bemötande från både veterinär och djursjukvårdare. Proffsiga, noggranna och omhändertagande! Allt man som djurägare vill ha och behöver! Åk hit!

2011-03-24

Tacksam

Topp

Besökte Mikael med min häst som det visade sig hade en hovböld på ena hoven. Tidigare hade jag lagt ner åtskilliga tusenlappar på djursjukhus med röntgenbilder etc. utan resultat. Han hittar hovbölden direkt-billigt och snabbt. Vad kan ska man säga? Imponerad var jag i alla fall. Tusen tack ska du ha!!

2010-09-30

Jan

Kanonläge

Var hos vet Fälth på hans nya praktik längs med E4:an i Ljungby. En erfaren veterinär med mycket kunskap och fin utrustning. Att praktiken ligger så bra till är heller inget minus.

R1002766;Veterinärer - Leg.: Djursjukhus, djurkliniker

Fler veterinärer - leg.: djursjukhus, djurkliniker i Ljungby