Omdömen om Adels Cykel & Sport AB
2009-10-27
Studenten
för dessa grabbar, Lasse och Håkan. Kalmar bästa cykelaffär och verkstad, tack för snabb och bra service
2009-10-12
Raoul
Bra och trevliga TILLS man ifrågasätter de. Hade punktering och bad de samtidigt att bara kolla om lampan fungerar. När man ska hämta ut cykeln igen, har de lagt till saker och ytterligare kostnader. När man ifrågasätter de, svarar de med otrevlighet, barnslighet och en jävligt dålig attityd. Behandlar och bemöter unga studenter som korkade småbarn. Ingen respekt alls.
Bara en varning till alla där ute!
Har inget bra svar till sådan påhopp...
Blir man ombedd att laga belysningen så faller det sig väl att man ordnar detta. Naturligtvis så kostar en sådan reparation pengar, inte vårt fel att kunden är en "fattig student" som sades i butiken.När det gäller bemötandet så blir det tyvärr så att man bemöter som man blir bemött...
2009-05-24
Dura ace
cykelaffär utan tvekan. Man känner sig välkommen och får bra service utan en massa försäljningstrick
2007-12-03
Per J
Vi fick bra hjälp och de var inte påstridiga. Vi köpte cyklar till familjen och blev väldigt nöjda.
2007-06-11
Åsis
För två veckor sedan köpte jag en cykel till min son i denna affär. Blev vädigt trevligt bemött fick suverän service;min son fick pröva cukeln innan köp. Så det blev en finsk cykel ,som vi om tre månader ska låmna in på service gratis! Har alldrig varit så nöjd med ett köp som där, har allt som du behöver till cyklar. Ett plus är att de har egen verkstad!!!!!!!!!!!!!!
Köpte en cykel hos Adels för några veckor sedan, är hur nöjd som helst. Bra priser, bra utbud och trevlig personal.
Säljaren lyssnade på mina behov och försökte inte sälja på mig någon värstinghojj eller massa extra tillbehör. Kan rekommenderas.