Kategori: Bilplåtslagerier Bilreparationer
Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsidaOmdömen om Berga Bilrikt AB
2011-11-07
Tomaso
Fick tillbaka bilen och vilket jobb, bättre än ny.
Dessutom nytvättat o fin.
Tack, Hatten av :)
2011-11-04
PLO
- God analys
- Utmärkt utfört arbete
- Prisvärt
2011-06-30
Missnöjd kund
Under all kritik i bemötande och arbete. Får vänta väldigt länge, och när bilen är klar hittar man både småbucklor, märken i list och fälg. Om man är rädd om sin bil bör man tänka om några gånger innan besöket.
Detta är inget som är reklamerat till oss. Vänligen tag kontakt!
2011-05-07
BMW
Lämnar in bilen efter en olycka i vintras,bilen har fått stå ute i nästan 3 månader och när vi hämtar bilen lyser bromsbeläggslampan och har inga bromsar plus att någon har kört ca 7 mil med bilen?Ingen information kring detta. jag hade gravrost på skivorna eftersom dem inte har tagit in bilen alls. dem skulle laga fronten men ligger och kör runder med vår bil för att ta bort gravrost och annat? Trots att jag visade upp papper sedan 09 och framåt med nya bromsar och service och däckbyte 17 dagar innan krocken utan anmärkningar så hävdar dem att vi har dålig bil, inte deras ansvar och vill inte ens kännas vid det trots upprepande kontakt kring samma problem. sorglig inställning det har. nu har jag gått till ARN. Inget företag jag rekommenderar...
Allmänna reklamationsnämnden (ARN) har den 19/10-11 beslutat att AVSLÅ yrkandet från bilägaren.
2010-11-15
Dan
Vi lämnade in vår bil till detta företag för en mindre skada.
Vi fick tillbaka bilen med ett stort hål i fram sätet !
De totalvägrade att kännas vid skadan som uppstått under deras ansvar av vår bil.
Detta är absurd inställning de har !!
Alltså inget företag jag rekomenderar.
Kul att komma till en verkstad där man har full koll på vad man gör. Extra plus för killen som titta på bilen. Trevlig och kompetent inom sitt område.