A.N.N.Bygg och Kakel HB

Omdömen om A.N.N.Bygg och Kakel HB

2012-05-02

Ola Attman

Bra firma!

Renoverade vårat badrum i radhuset. Kan verkligen rekommendera denna firma då de; kommer i tid, gör ett bra jobb, lätta att få tag på, städar föredömligt efter sig, prismässigt helt acceptabelt.

2012-03-15

Lars Andersson

Missnöjd

Dom var sena med arbetet, dåliga på att meddela sig. Blev mycket dyrare än offerten.

Svar från A.N.N.Bygg och Kakel HB
2012-03-21

Lars Andersson känner vi inte till, vi har ett fast pris med avtal på för varje bygge så dyrare än offerten kan vi inte vara. Detta är ett förtal och försök att smutskasta oss, eller så har snubben tagit fel på företaget. För någon Lars Andersson känner vi inte till.. Vi ber Rejta undersöka detta och ta bort kommentaren.

2011-10-05

BRF Göteborgshus nr. 51

Imponerade

A.N.N. Bygg och kakel har varit och renoverade ett flertal badrum i vår bostadsrättssförening på Engelbrektsgatan i Göteborg. Alla arbeten gick smidigt till och alla var nöjda med sina badrum. Hissarna var städade och de var klara med arbeten under avtalade tider. Vi rekommenderar A.N.N. Bygg och kakel varmt till alla som vill ha sina badrum renoverade precis efter sia egna önskemål. En klar femma är inget annat man kan tänka sig. Hade det funnit 10 solar så hade de fått dem. ;))

2011-06-01

Ingrid, Jean och Isabelle

Proffsigt utfört arbete med snyggt resultat

Fantastiskt duktig och serviceminded personal. Pålästa och erfarna på hur man renoverar badrum. Mycket noggranna vid kakelsättningen och påtalade fel på kakel vi köpt, därför köpte vi nytt enligt deras rek. Resultatet blev fantastiskt bra!!! Vi är helnöjda och rekommenderar dem varmt! Ps färdiga i tid var också ett plus!!

2011-02-23

Bra från början till slut....

Trots att vi ville ändra många saker gjordes detta utan problem. Allt klart på 5 veckor.
Nöjda!!!!

2010-07-26

Mattias

Äntligen ett företag man kan säga att de är proffs

Mitt badrum blev bättre än på min 3D ritning. Himla nöjd. Bra killar, man ser direkt att de är kunniga på fältet. Jag rekommenderar varmt detta glada gänget till alla som vill renovera sitt badrum.

2010-06-19

Anders

Snabba och bra pris

Badrumsrenovering Allt fungerade bra utom några små missar. Mycket bra pris jämfört med två andra offerter. Helt klart på 5 veckor.

Hus och hem
R1002658;Badrumsrenoveringar