Bokade via telefon bord till en viss tid den 3/9. Han som tog emot bokningen verkade varken intressera sig för att bekräfta bokningen eller ens ta upp ett namn! -Inga problem, lät det som. När vi kom dit såg vi det var upptagna alla bord vid fönstret som vi hade önskat i god tid och som inte skulle bli något problem alls. Totalt förnekade bordsreservationen när vi kom dit och fick ett klart sämre bord som inte ens var avdukat. Maten var inte mycket att hurra för trots ett dyrt pris. Fick be om att få bestick flera gånger. Tur det finns en annan bättre indisk restaurang här i stan. Sistsa gången på Taj Mahal ialla fall!
Företaget svarar
Anmäl omdöme
2011-02-28
Thomas
Utmärkt mat...
Maten smakar väldigt bra. Lite annan touch än det andra indiska i stan - som också är väldigt bra. Glad över att ha två bra indiska restauranger i samma stad.