Omdömen om Bostadsrättsföreningen Bojen 7
2011-10-04
Javier Basile Leon
Det har som fastighetsmäklare varit ett privilegium att förmedla i Brf Bojen 7 som är en populär och mycket välskött förening som bl a fått pris för Årets förening 2011. Föreningen erbjuder trevliga gemensamma utrymmen bla en underbar gemensam takterrass om ca 400 kvm. Här finns sittgrupper, solsängar, dusch, parasoller, klotgrillar, växter och gott om plats att njuta av solen i alla väderstreck samt en fantastisk utsikt över vår vackra huvudstad. Det har varit en fröjd att vara i kontakt med föreningens underbara ordförande som verkligen tar sitt uppdrag på största allvar och som verkar helhjärtat för medlemmarna och föreningens utveckling. Resan har varit ett sant nöje!
Hej!
Tack för dina fina ord om vår förening. Vi är mycket nöjda med den professionalism du visade vid vår försäljning.
2011-04-26
KE
Riktigt skönt med sol hela dagen, Grilla i solnedgången är ju inte helt fel det häller
2011-04-25
Fräscht, ordning o reda samt en underbar takterrass!
2011-04-09
Lena Reistam
Unik fantastisk takterrass om 400 kvm med fri vidsträckt utsikt över vatten och stad samt himlen som tak, att nyttja för föreningens medlemmar. Utsikt mot Karlbergs sjö samt samtliga fyra väderstreck och solen som flödar från morgon till kväll. Sittmöbler, grillar, solsängar, planteringar och duschar. Funkisfastighet i mycket gott renoverat skick med samtliga stora renoveringar genomförda. Ordförande och styrelse som är engagerade, kunniga och tillmötesgående! Fastighetsmäklare Lena Reistam
Vi vill från Brf Bojen 7 tacka för de vänliga raderna och superlativen från Lena. Vi jobbar ständigt för att göra det så trivsamt som möjligt för alla som bor i vår förening och då är det alltid välkommet med återkoppling i alla sammanhang.
2011-03-15
Mats
Nybergs hade förmånen att leverera och montera säkerhetsdörrar till Brf Bojen.
Styrelsen med ordförande i spetsen gjorde så att arbetet fortlöpte smidig och lätt.
Vi tackar för gott samarbete.
Viktigt i alla upphandlingar är att få information på micro och marcro nivå där Mats som representant var mycket informativ. Han kom på separata styrelsemöten för att dels visa olika lösningar men även svara på alla våra frågor som lekmän på området. Vi är mycket nöjda med samarbetet och har rekomenderat dem vidare. Nu har även Industrigatan 12 använt sig av dem för installation av säkerhetsdörrar. Då vi längs med Industrigatan 10-16 har en gruppmail för utbyte av erfarenheter, varför uppfinna hjulet två gånger....
2010-10-12
Mycket gott har skrivits om denna förenings takterrass och jag kan bara instämma att den är helt underbar. En stor eloge också till föreningens ordförande som är tillmötesgående och bra representant för föreningen.
2010-10-11
Som fastighetsmäklare har jag sett många takterrasser och detta är en av de absolut bästa. 400kvm med storslagen utsikt över Karlbergskanalen och Vasastan! En fantastisk tillgång för de boende.
Mvh Mattias Karlsson/ Fastighetsbyrån.
2010-10-09
TH
Detta kan man verkligen kalla för takterrass i alla dess bemärkelser. Bara en pool och inhyrda massörer som saknas. Oslagbar förmån för bostadsrättsinnehavarna i denna förening. Kan bara gratulera dem!
2010-10-07
Magnus Jansson
Som reg. fastighetsmäklare till yrket så möter jag en hel del terrasser som föreningar gjort i ordning. Men denna är verkligen något utöver det vanliga! Den har verkligen allt; dusch, grillar, solstolar, mat och växtgrupper utspritt på hela 400 kvm på trätrall av vackert lärkträd. Att sedan utsikten är en av Stockholms bästa gör ju inte saken sämre! Njut att vackra Karlbergs Slott och Karlbergskanalens glittrande vatten och spana ut över Stockholms tinnar och torn. En oas mitt i storstan! Jag har haft en rad försäljningar i föreningen och det är alltid lika roligt att komma tillbaka!
Mvh. Magnus Jansson, reg. fastighetsmäklare.
2010-10-07
Marcus
En takterrass kan vara allt ifrån en nergången liten piskbalkong i norrläge till något så bra som 400 kvm trädäckad terrass med strålande utsikt över Vasastans takåsar och Karlbergskanalen där båtarna glider förbi.
Hotellkänsla med grillar, sittgrupper, solsängar och dusch där du njuter av solen hela dagen!
2010-10-06
AA
Jag vill lägga fram ett stort lyft för Brf Bojen 7 som har en fantastisk takterrass om 400. Den används flitigt pga av sitt läge centralt på Kungsholmen i Stockholm av bostadsrättsföreningens medlemmar och dess vänner.
Finns två stora webergrillar, solsängar, bord och stolar samt parasoller för var och en att utnyttja. Finns en praktisk dusch att använda varma sommardagar.
Fina växter med doftjasmine, syren och järnek gör det ännu mer trivsamt.
Finns bilder att bilda sin egen uppfattning på www.bojen7.se. Man har en vidunderlig utsikt över stadens takåsar vilket gör att man behöver inte ta sig långt under nyår för att se spektakulära fyrverkerier, en hit.

Som fastighetsmäklare har det verkligen varit en fröjd att ha kontakt med styrelsen i Brf Bojen 7. Mycket trevlig, engagerad och kunnig styrelse som mer än gärna hjälper till med den information jag behöver för att genomföra en lyckad försäljning. Att fastigheten är i toppskick och att takterrassen är en av de absolut bästa och vackraste i hela Stockholm underlättar ju självklart mitt arbete också. Så tack Brf Bojen för ett mycket trevligt och smidigt samarbete, hoppas vi snart får ha kontakt igen!
Mvh
Rikard Reinedahl, Vision Fastighetsmäkleri.
Stort tack för så vänliga ord, det värmer. Vi har fokus på att göra det så trivsamt som möjligt för alla i föreningen där takterrassen är vår stolthet.
Stort tack själv för ett mycket smidigt samarbete, allt trevligt att ha att göra med en proffsig mäklare som lyckats förmedla en bra känsla i text och som person gentemot spekulanter.