Amek Bil O Motor

Omdömen om Amek Bil O Motor

2011-12-12

Christian E Christian E

Bra och snabbt!

Snabbt, bra och prisvärt!

2011-12-09

E.A

Snabb

Varje gång jag lämnat in bilen har det gått superfort. Alltid bra för man vill ju ha bilen så snabbt som möjligt tillbaka :)

2011-12-09

Carolina E

Superbra!!

Snabb och bra service, kan trolla fram bra tider om det är panik! Dessutom till bra pris!
Varma rekommendationer!!

2011-12-07

Maris

FICK PUNKA

Fick punka på bilen och ringde AMEK BIL o MoTOR och frågade om de kunde hjälpa mig och det åkte iväg och fixade däckbyte på plats - Perfekt för bärgare hade kostat en massapengr och jag kunde inte byta själv

2011-12-05

Sandra Sundberg

Diverse reparationer

Vi är så nöjda med pris, service och trevligt bemötande. Ingenting verkar vara omöjligt!
Här lämnar vi bilen i fortsättningen!

2011-12-04

Patrik E Patrik E

Montering motor/coupévärmare

Ett välgjort jobb,väldigt bra pris.När det blir dags för service eller något annat ska fixas så blir det hit vi åker hädanefter.

2011-12-03

Adrian Reiman

AMEK.

Öppen-tiderna. VÄRLDSKLASS PÅ SKRUVNING!
trevliga grabbar och bra priser!

2011-11-13

Världsklass!

Som vanligt helnöjd. Fick min bil hemlevererad till gården. DET är service utöver det vanliga!

2011-11-03

Kanonverkstad

Bra, snabbt, billigt, trevligt :)
Rekomenderas varmt!

2011-11-02

Anna M Anna M

Bra, prisvärd service hos Amek Bil och Motor. Kan verkligen rekommenderas!

2011-10-21

mattias

Bästa mekaniker jag träffat finns Ingen i närheten kan närsomhelst och duktig o bra priser kommer lämna bilen hädanefter där utan tvekan rekommenderas varmt Mattias alnö

2011-09-16

Caroline

Kanon

En väldigt bra verkstad med bra mekaniker och bra service.

2011-09-08

Anders V Anders V

Snabbt Billigt Bra gjort !

En personlig verkstad där man får bra sevice och råd om hur ens problem blir blir lösta på billigast och bästa sätt!!!

2011-09-06

Malin

Bra service! Trevliga mekaniker också!

2011-09-05

micke

Hur snabbt som helst.

Bra service, trevligt bemötande, bra pris. Hit ringer man flera gånger. Tack för hjälpen.

2011-09-02

Superbra verkstad!

Trevligt bemötande, SNABBT jobb och det bästa av allt: PRISVÄRT!

2011-09-01

aa

Snabba och billiga

2011-09-01

Lennart Johansson

Väldigt bra

Rostlagade min bil och bytte bromsar
Fixade allt smidigt och bra fick dessutom låna bil så jag kunde ta mig till jobbet med lätthet "
Vilken bilverkstad har den servicen när det krisar .
Amek Bil o motor ni är suveräna

2011-08-28

Mikael Eriksson

Mikael Eriksson

Lätt att få tid " .. o perfekt utfört jobb - Läman bilen hit och du kommer bli helnöjd

2011-08-12

Maria med audin

Jättebra

Jättebra verkstad. bra service och trevligt bemötande och noggrant jobb! Hit kommer jag fler ggr..:)

2011-08-12

anna

AMEK bilservice

Super bra service.
det går snabbt och det är billigt och bra.
Toppen till Amek

2011-08-11

Anna M Anna M

Bästa verkstaden!

Jag ger högsta betyg till Amek, ingenting är omöjligt och det går snabbt. Och så är det billigt. Så jag är helnöjd och kan varmt rekommendera andra att lämna bilen där!

2011-08-11

Harriet Olsén

Reparation och underhåll på cyklar.

Bra service. Hämtning och lämning av cyklarna då jag var utan bil. Bra jobb till billig penning! Rekommenderas!

Niklas Svensson

Niklas

Lars är grym, servade min bil medans jag väntade en gång, det är grymt!

jennifer

SUPER!!!

har aldrig varit missnöjd! bra verkstad till toppen priser

Francisco

Mycket bra service.
Tar sig alltid tid att titta på felet.
Perfekt med lånebil.
Bra pris framförallt!

Stefan Pettersson

PERFEKT

Det bästa med Amek Bil o motor är att det alltid har tid för oss kunder och att jobbet går snabbt och att Lars är så kunnig - Här är jag stammis

BO

FIXAT

Super trevlig och lättsam och kanonpris ..Jättebra pris och kunnig personal

Kanoners

Kanonbra jobb av Lars på amek!

2011-08-06

Lillan

BRA JOBB UTFÖRT PÅ MIN BIL

Perfekt på alla sätt och vis " Hit vänder jag mig igen " Bra bemötande och skicklig mekaniker

2011-08-05

Amek

Perfekt bilverkstad med bra service!

2011-08-04

Trevligt familjeföretag med god service till ett bra pris.

2011-08-04

MARIA

Perfekt

Kanonbra verkstad " Fixade min kylare i ett nafs .. Skönt att jag fick komma fort " och enkelt det vara bara lämna bilen när det passade mig som kund . Kanonställe "

2011-08-02

JANNE.Å

SUPERBRA

Fixade bilen och åkgräsklipparen på samma dag vilket gjorde att jag sparade tid som kund.Perfekt med en bilverkstad som även fixar andra slags motorer än bara bilar - Mycket trevligt bemötande och stor kunskap men framför allt fort "lagat " Super snabb service av Lars / Rekommenderas varmt / Janne

2011-07-28

AMEK bilservice

fixade min krockade/trasiga kylare/huv på ett kick! fick åka därifrån med ett brett leende på läpparna efter att ha blivit bjuden på både bra service och kaffe! rekommenderas starkt!

2011-07-28

Linda

SUPER - AMEK

AMEK rekommenderas varmt!
Fick ett jättetrevligt bemötande. Servicen var toppen och arbetet gick väldigt fort. Dessutom så kostade det inte skjortan heller. Vad mer kan man begära. :-)
Så har ni problem med bilen, åk till AMEK :-)

2011-07-13

Torbjörn Karlsson

Bra arbete

Tack för fin och snabb survice

2011-07-12

Mattias R Mattias R

Super bra bilmekaniker och en glad bil ägare.

Han skulle byta AC pumpen och de gick på ett nafs ,, en utav de bästa bilmekaniker som jag har möt på. Toppen bra helt enkelt.

2011-06-21

Eva

Service på hög nivå

Stor flexibilitet angående när man kan komma, vilket värdesätts då man som kund har begränsat med tid. Fantastisk fint kundbemötande!
Kunnig personal som tar bilens problem på allvar och genuint intresserar sig för att lösa problemet.

Helt klart prisvärt! Fick t.o.m. mer hjälp än vad vi hade beställt. :)

Här kände vi oss hemma :)

2011-05-05

Bra

2011-04-25

anonym

AMEK Kanon

alltid bra service,fixar det mesta. kanonnöjd. Rekommenderas verkligen!!!!!

2011-04-16

Camilla S

Finnes: Duktig bilmekaniker

Har lämnat min bil till Amek Bil och Motor många gånger och är jätte nöjd med både jobb och plånbok efteråt :-)

2011-04-14

R.E

mycke nöjd

Jätte bra service, snabba bra jobb , Lars har ju lång erfarenhet med allt som har med motorer mm

2011-04-14

R,E

Jätte nöjd , Bra priser

2011-03-03

Evve

Bra service och bra folk att ha och göra med :)

2011-02-28

Eva

Nöjd

Nöjd

2011-02-10

CarolineViklund

Superbra!

Riktigt bra måste jag säga, och det passar plånboken. Snabbt och superbra jobb! :)

2011-02-10

FA

grymma priser!

Suverän service och framför allt suveräna priser.
Prova hitta billigare och ni gör det bra.

2011-02-09

DM

Bra bilverkstad..

Bra bemötande och bra priser ! Kommer att använda dem vid fler tillfällen, helt klart !

2011-02-07

Lotta S Lotta S

Kanon!

Snabb service och arbete. Billigare än andra verkstäder. Serviceinriktade när det gällde lämning och hämtning av bilen. Självklart kommer jag åka till Amek Bil O Motor nästa gång det är något.

2011-02-06

Anders

Lars är en klippa !!

Lars har ju olja i ådrorna så han fixar det mesta både billigt och bra

2011-02-03

Camilla

Jättenöjd!!

Är jättenöjd över servicen och arbetet på min bil!! Det gick snabbt och vart jättebra =) kommer att vända mig hit igen om jag behöver hjälp med lilla pärlan igen =)

2011-02-03

Hasse

Amek Bil O Motor

Bästa verkstan, rekommenderas verkligen! Snabb service och billig! Trevligt folk å! ;)Love it!

2011-02-01

jennifer

toppen!!

bra bilverkstad, har lämnat in min mopedbil ett antal gånger och alltid varit nöjd

GW

Bilar

Trevligt bemötande och snabb service. Alltid ett leende, trevligt. Kan rekomendera alla att göra ett besök, ni kommer inte att bli besviken.
Hälsn. Gunnar

Annbritt Lindahl

Bästa bil verkstan i Sundsvall

Hej,

Jag har anlitat AMEK Bil O Motor vid ett flertal tillfällen. Alltid trevliga, kunniga, snabba och pålitliga!

rekommenderas å det varmaste

jh

fem getingar

Lars fixar det mesta ;)

BN

Alltid nöjd

Jag har aldrig varit missnöjd med något som Lars hjälpt mej med. Jag är Jättenöjd!

Micke

Perfekt "

Min skoter pajjade och Amek fixade den så nu går det skitbra kan inte annat säga att jag är jättenöjd.Inte många bilverkstäder som kan laga vad fan som helst man kommer med " i motorväg / Hit lämnar jag gärna både min skoter och min cross om går sönder -

Håkan

Amek Bil o motor sparade mig en hel del pengar

Jag tycker att Amek bil och motor i Sundsvall är väldigt kunniga och bästa var att jag kunde lämna bilen sent en kväll efter jobbet vid 21 tiden " så slapp jag ta ledigt från jobbet ".Amek lagade både bilen och snöslungan samtidigt vilket gjorde att jag sparade en hel del tid på att slippa åka runt till olika ställen .Tack AMEK hit vänder jag mig igen "

2011-01-20

E.A

Kan inte bli bättre!

Det är värt att åka den sträckan från Sundsvall för att laga sin bil här. Alltid billigare än alla andra! Många +++++++++!

2011-01-18

Sven-Göran

Slapp ringa efter Assistanskåren

Fick hjälp på plats när inte bilen startar mycket bra öppet tider och framför allt bra pris. Rekomenderas gladeligen!

2011-01-17

sessan

Kanonbra

Superbra verkstad, verkligen värd att åka till och bra pris... Rekomenderas!

Bil, båt och motor
R1000605;Bilreparationer