2009-02-25
Superbra å trevliga frisörer! Stämningen på salongen alltid i topp! Man känner sig välkommen!
2009-01-18
Gunilla
Var hos min favoritfrisör Anvi på Englahår i veckan,blir alltid så nöjd,hon lyssnar och förstår hur jag vill ha mitt hår.Kommer med roliga ideer..Tack så mkt,kommer aldrig att byta!
2008-11-12
Mi.
Alltid varit onöjd när jag klippt mej förr, på andra ställen. Men från Engla Hår går man alltid med ett smajl på läpparna. De kan göra massor av ditt hår. Kort som långt. Till och med jag med långt fick en frisyr men ändå behålla min längd, av frisören Cilia. Skulle man dock bli missnöjd med någon detalj, är det bara att gå tillbaka och de fixar till det utan problem.
2008-11-06
ojdå
Är alltid ättenöjd med mitt hår när jag lämnar Engla Hår. Personalen är trevlig, lyhörd och noggrann men räkna med att det tar tid. Tråkigt att få vänta en kvart efter beställd tid pga att kunden innan inte är klar och sen under tiden på telefonsamtal, både i tjänst och privata. Skärpning!
2008-10-23
Stammis
Jätteduktig och proffsig personal, man får alltid ett trevligt bemötande och känner sig välkommen. Värt varenda krona.
2008-03-05
Stamkund
Är alltid nöjd när man går från Engla Hår, alla är så proffsiga.
2008-03-05
Stamkund
Är alltid nöjd när man går från Engla Hår, alla är så proffsiga.
2008-02-26
ABSL
Absolut den bästa salongen.....tack Elina....du är den duktigaste(bästa) frisör som finns...
2008-02-26
ABSL
2008-02-20
is
det finns ingen salong i bålsta med bättre kundbemötande än engla hår. de är trevliga, noggranna och gör alltid sitt bästa. Är alltid supernöjd när jag lämnar stolen!
2008-01-09
FD kund
Förut var det värt det höga priset men de har blivit slarvigare!
2007-10-16
Annukka
Respektfullt bemötande, fantastiskt skickliga frisörer och man går garanterat nöjd därifrån.
2007-07-04
MA
Jag är jättenöjd! Man får direkt känslan av att de tycker att det ska bli jättekul att fixa ens hår.
2007-06-13
Miriam
Jag gjorde min brudsminkning och håruppsättning hos dem när jag gifte mig 1 juli förra sommaren. Dom gjorde ett mästerverk!! Jag kunde inte vara nöjdare! Suverän service och jättetrevlig tjej som verkligen kunde sitt jobb! Jag rekomenderar dem varmt. Tack för att ni förgyllde min dag!
2007-05-15
PeWi
Ja de är helt klart de bästa frisörerna i Bålsta o jag har testat mång. Personligen tycker jag att Anvi är bäst!
2007-03-03
Fantastist trevliga och proffsiga tjejer...... Har aldrig varit mer nöjd!!!!!! Bästa salongen i Bålsta!
Nöjd Kund
Detta är den bästa frisörsalong jag har varit på. Dem lyssnar på ens behov och gör ens hår fantastiskt. Helt underbart ställe. Rekomenderas varmt.
jeka
Jag är såååååå nöjd.De är sällan man får kvalitet och ett soc bemötande på samma ställe. Ni är toppen
jeka
2006-11-21
Dyr! Så dyra är inte lokalerna där så man måste ta betalt som inne i Stockholm!
2006-08-24
Blondie
Det är en fröjd att slå sig ner i en stol på Englahår!!!!! Otroligt roliga tjejer som jobbar där och väldigt duktiga...... Har aldrig varit mer nöjd !!!!!!
2006-08-14
SL
Äntligen har jag hittat en bra frisör i Bålsta.
2006-04-25
Elin
Jag har klippt mig där två gånger, och jag har aldrig varit mer nöjd. Mycket bra och proffsig personal.
2006-04-24
SiS
Tycker att Anneli är bäst både på klippning och färgning.
Säger vad hon tycker och det är en härlig stämmning i salongen med dom andra.
Jag ringde till dom efter att jag hade klantat mig med blekning av min dotters hår. Det var 3 dagar innan Julafton och alla förstås väldigt mycket att göra.Men Vi fick komma ner och dom fixade dotterns hår och det blev jätte snyggt, dom körde verkligen"team work" den ena la i färgen och den andra sköljde ur och så höll dom på ....Kanon på alla sätt och dom lyckades även trycka in en klipptid för mig själv innan JUL.Vilka Änglar !!