Lidingö Bilteknik AB

Omdömen om Lidingö Bilteknik AB

2012-04-25

Lars

Inkompetent och kaotisk Verkstad

Företagsbil Volvo V70 2,5 FT 3 år gammal: Lämnades in för service. Dagen efter gick kopplingen in botten. Lämnade in bilen. Kopplingen luftades enligt uppgift (på en mindre än 3 år gammal bil!). 2 veckor senare gick kopplingen i botten igen. Lämnade in bilen och fick en lånebil av Lidingö Bilteknik. Lånebilen startade inte dagen efter. Nu hade de bytt ut vissa delar i kopplingen. 4 veckor senare på motorvägen mellan Lund och Malmö så går kopplingen i botten igen. Bärgare till Bilia Lund där de konstaterar att en slang läcker ut kopplingsvätska.

Lidingö Bilteknik aldrig mer.

2011-03-22

Jennie

Kundservice i fokus!

Lämnade in S60 för åtgärd av konstigt ljud från vänster fram. Snabbt konstaterade teknikern att länkarmen behövde bytas. Påväg hem från verkstaden är dock ljudet fortfarande kvar trots 100% utlovande att de löst problemet. Besviken lämnar jag in bilen igen och får då bästa tänkbara kundbemötande av Lasse när de inser sitt misstag, att inte ha felsökt ordentligt och bytt fel sak. Senare samma dag kan jag rulla därifrån med ny stötdämpare bytt kostnadsfritt och problemet löst! Stjärna i kanten för proffsigt kundbemötande!!

2011-03-07

Ledsen och förbannad

Skamligt

Upptäckte att parkeringssensorerna inte fungerade när jag hämtade ut min Focus från service. Eftersom de fungerat när jag lämnade in den tidigare samma dag och verkstaden uppenbarligen inte sett något fel på dem när de körde diagnostiken så antog jag att de råkat komma åt någon kontakt under servicen så att det blivit glapp. Döm om min förvåning när de iskallt hävdar att "de inte hållit på där" och att "alla säger så" och "de brukar gå sönder på den där modellen" (bilen har gått 4800 mil).
Sedan har de mage att erbjuda sig att offerera att leta upp vilken sensor som är trasig och byta den.

Är inte tanken att det som var helt på bilen innan servicen även ska vara helt efter servicen? Eller ska det kosta extra?

Fantastiskt dåligt kundbemötande i kombination med uppenbarligt dåligt omdöme gör att jag aldrig ens kommer att överväga att serva eller laga bilen där igen.

Bil, båt och motor
R1000605;Bilreparationer