Kategori: Bibliotek, arkiv, läsrum Museer Myndigheter
Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsidaOmdömen om Riksantikvarieämbetet
2006-05-16
hallåååå
Klockan är 11.20 signalerna går fram, 5,10,15,20..jag ringer om efter 17 signaler en telefonistsvarar jag framför mitt ärende. Anknytningen inte där Jag kopplas tillbaka och nu sitter jag här efter 30 signaler!!! svarar växeln, 11.27.
får ny anknytning, ingen där heller. kopplas till telefonist igen efter 30 svarar hon och ska se...och kopplar mig till en telefon som skickar kort felaktig tillslut får jag tala med en trevlig person på ämbetet.
Otroligt dålig
Vi åkte 30 mil, betalade 240 kr/person, åkte båt i 1½ timma och hamnade äntligen på Birka Björkö som skulle bli en av höldpunkterna på semestern. Vi åkte därifrån 3 timmar senare mycket besvikna. Museet var ok, de 40m2 med husbygge i olika stadier och lite visning av smedja, tovning mm var också bra men med tanke på all reklam om hur stort och märkvärdigt det skulle vara kändes det trots allt överreklamerat. Stånden med produkter var tomma och man hade känslan av att köpt grisen i säcken. Synd, det skulle kunna vara så mycket bättre. Det var många som åkte därifrån besvikna. Vi kommer att avråda våra vänner från att åka dit